معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شکایت مجاهدین و مشارکت در ادامه سناریوی شکایت میر حسین موسوی از روزنامههایی که نقش روشنگرانه بعد از فتنه ها داشتند و تبرئه آن روزنامه ها و یا شکایت شیرین عبادی بهایی از یک روزنامه قلمداد می شود.

سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در خصوص شکایت و اتهام احزاب توقیف شده مشارکت و مجاهدین از سرداران سپاه با اشاره به فتنه سال 88 گفت با توجه به اینکه جمعی از نیروهای برجسته و سرداران و فرماندهان بسیج و سپاه، نقش مهمی را در نورافشانی به تاریکخانه و سردمداران آن داشتند، باعث شد که جریان فتنه به شدت از دست سپاه و بسیج و افراد خاصی که در این عرصه ایفای نقش کردند، ناراحت و عصبانی شوند و به دنبال نوعی انتقامگیری برآیند.
وی در ادامه با اشاره به شکایت صورت گرفته اظهار داشت: یکی از راه هایی که آنها برای انتقامگیری دنبال می کنند، همین اقدامی است که در قالب یک سناریو در حال انجام است.
جوانی با بیان اینکه این سناریو تلاش می کند نقش ها را جابه جا کند و افرادی را که متهم هستند جایگاه شاکی و مدعی قرار دهند، تصریح کرد: با گذشت بیش از یکسال و چند ماه از حوادث پس از انتخابات، امروز به خوبی برای همگان اثبات و روشن شده که حوادث پس از انتخابات در چارچوب یک طرح از پیش طراحی شده انجام شد و افرادی با اتهام تقلب به نظام اسلامی در انتخابات به دنبال نوعی براندازی بودند.
وی در ادامه افزود: دلیل اصلی این ادعا این است که کسانی که مدعی تقلب در انتخابات شدند، هیچ نتوانستند سند و مدرک قانع کننده ای را ارائه دهند. چون اگر آن افراد مدعی تقلب در انتخابات دلیل بر ادعای خود داشتند، مجاری قانونی در کشور ما باز بود که آنها با ارائه اسناد و مدارکشان بتوانند حقوق خود را دنبال کنند.
معاون سیاسی سپاه همچنین تصریح کرد: براساس قانون شورای نگهبان مرجع پیگیری شکایات در زمینه تخلفات و یا احیانا تقلب در انتخابات است. اما ما شاهد بودیم که آنها هیچ این مسیر را در پیش نگرفتند و وقتی داهیه تقلب در انتخابات را که مطرح کردند، کوشیدند با کشاندن عده ای از مردم و هواداران خودشان که از قبل هم سازمان دهی شده بودند به خیابان برای ایجاد بی ثباتی و ناآرامی، نظام را تحت فشار قرار دهند و در نهایت وادار به عقب نشینی کنند.
وی با اشاره به حوادث پس از انتخابات و خساراتی که این افراد به بانک ها و مراکز عمومی وارد کردند، گفت: تلاش آنها این بود که با ایجاد اغتشاشات، ناآرامی و ملتهب کردن فضا و اینکه مردم خواسته شان ابطال انتخابات است، نظام اسلامی را همچنین به تصمیمی برساند که البته قاطعیت نظام موجب شد که آنها به این خواسته خودشان نرسند.
جوانی همچنین خاطرنشان کرد: برخی از این گروه ها و جریان های سیاسی نقش اصلی را در طراحی این سناریو که الگو و مدل آنها انقلاب مخملی بود داشتند که متاسفانه براساس همین الگوهایی که آنها به آن تمسک جستند، برای ادامه کار چنین سناریویی دیده شده بود، افرادی که در مسیرهای براندازی های این چنین قرار می گیرند، با یک حرکت روبه جلو سعی می کنند خودشان را مدعی قلمداد کنند و کسانی که باید در دادگاه پاسخگو نسبت به اقدامات شان در چارچوب قانونی باشند، سعی می کنند با مدافعان نظام و نیروهای انقلاب اینگونه برخورد کنند و مدعی شوند.
وی به هدف اصلی از دنبال کردن این سناریو اشاره کرد و گفت: یک هدف این است که کسی که شاکی می شود چنین به ذهن القا می شود که این فرد حقی دارد و ظلمی در حق او روا شده و حال سعی می کند از طریق دستگاه قضایی و قانون آن را دنبال کنند و برای مقطعی بتوانند خوراکی برای رسانه ها تهیه کنند و بر بخشی از افکار عمومی تاثیر بگذارد زیرا به هر حال این آمادگی در لایه هایی از جامعه وجود دارد که وقتی کسی شکایت می کند، حق به جانب اوست.
معاون سیاسی سپاه با بیان اینکه البته امروز این حرکت رنگ باخته، متذکر شد: در ماه های گذشته میر حسین موسوی که از سردمداران این فتنه است و روزی باید در محکمه حاضر و پاسخگوی رفتار و اعمال و خسارت های وارده باشد، وی خود را در جایگاهی قرار می دهد و از روزنامه هایی که نقش روشنگرانه در این فتنه داشتند شکایت می کنند و نتیجه این شد که در دادگاه افرادی که علیه شان شکایت شده بود حضور یافته و تبرئه شدند.
جوانی افزود: به عنوان مثال شیرین عبادی که کاملا یک عنصر بهایی و وابسته به صهیونیست ها است و با بیگانگان ارتباط دارد و از روزنامه داخلی که حرکتی جز روشنگری ندارد شکایت می کند.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه کار اصلی باید بصیرت افزایی باشد، گفت: این بصیرت افزایی ها یا از طریق رسانه ها و یا تشکیل جلسات امکان پذیر است و آنها سعی می کنند با شکایت طوری وانمود کنند که مطالب مطرح شده مطالب درستی نیست و ما دارای حق هستیم.
وی با تاکید بر اینکه قوه قضاییه ما باید هوشمندی خاصی داشته باشند، گفت: افرادی که باید خود دادستان به عنوان مدعی العموم آن را دنبال کند و امروز هم شکایات بسیاری در مورد آنها وجود دارد که به پرونده های آنها باید رسیدگی کنند.
جوانی خاطرنشان کرد: آنها از فضای رأفت اسلامی موجود در حالا سوء استفاده هستند و چنین اقداماتی را با این هدف انجام می دهند که قطعا به این هدف نخواهند رسید.
وی ابراز عقیده کرد: اگر این شکایت اخیر مسیر خود را طی کند و دادگاهی تشکیل شود آن افراد حضور پیدا خواهند کرد و نتیجه نهایی افشای بسیاری از مسایل دیگر خواهد بود و مشخص خواهد شد که چه کسانی در این فتنه ضربه هایی را به نظام اسلامی و وحدت و امنیت ملی وارد کردند.
معاون سیاسی سپاه درباره هدف دیگر این شکایت گفت: به نظر می رسد که آنها می خواهند فضایی را ایجاد کنند که افرادی که در عرصه فعال بودند و روشنگری می کردند، وقتی ببینند که باید پاسخگو باشند دست به احتیاط بزنند و این روند را دنبال نکنند یا کسان دیگری که به هر حال ممکن است در آینده وارد عرصه روشنگری شوند با این حرکت ها مانع از ورود افراد دیگر به عرصه روشنگری شوند.
جوانی همچنین با اعلام اینکه قطعا نیروهای انقلابی مرعوب چنین صحنه سازی هایی نمی شوند، ابراز عقیده کرد: کسانی که دل در گرو انقلاب دارند و دلداده حضرت امام و آرمان های ایشان هستند و با شهدا عهد و پیمان بسته اند برای دفاع از انقلاب وارد صحنه شدند و به هیچ عنوان تحت تاثیر چنین فضاسازی هایی قرار نخواهند گرفت و به عنوان یک وظیفه انقلابی این روشنگری ها را ادامه خواهند داد.
وی خاطرنشان کرد: من فکر می کنم که این از اشتباهات راهبردی این جریان و افرادی است که گمان می کنند براساس نسخه های از رده خارج شده و قدیمی افرادی مثل "جین شارپ" می توانند در قالب چنین سناریوها با شکایت از دستگاه قضایی جای شاکی و متهم را عوض کنند و به جای اینکه خودشان در جایگاه متهم پاسخگو باشند در جایگاه شاکی قرار بگیرند و افرادی را که به وظیفه دینی و انقلابی خود عمل کرده اند، متهم کنند.
معاون سیاسی سپاه همچنین اظهار داشت: امروز مشخص شده که موضوع تقلب یک نقشه شومی برای اجرای یک توطئه علیه نظام اسلامی بود و دلیل آن هم این بود که هیچ گونه سند و مدرکی ارائه نشد و در دادگاه های بعد از انتخابات برخی از افراد شاخص در جریان مشارکت، مجمع روحانیون و سازمان مجاهدین در اعترافاتشان اساسا تصریح کردند که انتخابات سالم بود و موضوع تقلب یک موضوع بی پایه و اساس در قالب سناریو طراحی شده بود زیرا نتیجه انتخابات را نمی خواستند بپذیرند.
وی یادآور شد: آنها تلاش کردند با بر هم زدن انتخابات فضا را تغییر دهند تا در فضای دیگری بتوانند قدرت اجرایی کشور را بهدست گیرند و این جالب است کسانی این توطئه را انجام دادند که در طی سال های گذشته همواره دم از مردم می زدند و معتقد بودند که رقبای خودشان به حقوق مردم پایبند نیستند که در این صحنه آزمایشی مشخص شد که هیچ اعتقادی هم به رأی مردم ندارند، چون رأی واقعی مردم همان چیزی بود که از طریق دستگاه های اجرایی اعلام و مورد تأیید شورای نگهبان هم قرار گرفت.