قلم

سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

قلم

سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

سخت‌ترین لحظات زندگی سیاسی هاشمی از زبان خودش؛

سخت‌ترین لحظات زندگی سیاسی هاشمی از زبان خودش؛
افراطی‌گری برخی که انقلاب را در مهلکه سخت قرار می‌دهند، نگران کننده است


باید با وحدت و همدلی در داخل بهانه‌های دشمنان بیرونی را از دست آنان خارج و کشتی انقلاب و نظام را به ساحل امن و سلامت برسانیم/همواره از دعوای سیاسی پرهیز داشته‌ام.


ایلنا: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، انفجار حزب جمهوری و ترورهای ابتدای انقلاب، برخی عقب نشینی‌ها در دوران جنگ، بمباران شیمیایی حلبچه، رحلت حضرت امام(ره) و حوادث تلخ انتخابات و پس از انتخابات دهم را از اتفاقات ناگوار زندگی سیاسی خود عنوان کرد.
به گزارش ایلنا، آیت الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی در دیدار با اعضای انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه شیراز به سؤالات مطرح شده حاضرین در جلسه پاسخ داد.
وی در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان پیرامون سخت‌ترین لحظات زندگی سیاسی خود، انفجار حزب جمهوری و ترورهای ابتدای انقلاب را جزو بدترین لحظات زندگیش خواند و گفت: در دوران جنگ نیز زمانی که مجبور به عقب‌نشینی از برخی مناطق می‌شدیم لحظات دردآوری بر من می‌گذشت.
رئیس مجلس خبرگان، بمباران شیمیایی حلبچه را بسیار دلخراش و نشان از ددمنشی صدام خواند و اظهار داشت: توصیف لحظاتی که پس از چند روز هنوز اجساد تلمبار شده مردم مظلوم حلبچه را می‌دیدم قابل توصیف نیست.
هاشمی‌رفسنجانی رحلت حضرت امام(ره) و حوادث تلخ انتخابات و پس از انتخابات دهم را از دیگر اتفاقات ناگوار زندگی سیاسی خود عنوان کرد و افزود: در حال حاضر تندروی‌ها و افراطی‌گری‌های برخی که با تصمیمات و اقدامات غیرعاقلانه خود انقلاب و نظام را در مهلکه‌های سخت که دشمن در پی آن است قرار می‌دهند از نگرانی‌های اساسی است که باید با اتفاق و وحدت و همدلی در داخل، بهانه‌های دشمنان بیرونی را از دست آنان خارج و کشتی انقلاب و نظام را به ساحل امن و سلامت برسانیم.
رئیس مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به سؤالی دیگر پیرامون میزان تحقق اهداف انقلاب اسلامی، «استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی» را اصلی‌ترین شعار مردم و مبارزان انقلاب اسلامی معرفی کرد و گفت: در طول سه دهه گذشته با وجود کاستی‌هایی که وجود داشته به میزان قابل قبولی به اهداف این شعار نزدیک شده‌ایم. اما این‌ها کافی نیست و ما تا تحقق کامل این اهداف راه درازی در پیش داریم.
وی با تأکید بر اینکه در زمینه استقلال سیاسی کشور، تا حدود زیادی این امر محقق شده است، تصریح کرد: در زمینه استقلال اقتصادی با پایان جنگ و شروع دوران سازندگی بسیاری از وابستگی‌ها پشت سر گذاشته شد. در حال حاضر وظیفه مسئولین، ادامه خودکفایی و استقلال در بخش‌های مختلف جامعه است.
به گفته آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، جمهوریت و اسلامیت نظام دو رکن خلل‌ناپذیر مردم‌سالاری دینی در کشور است و افراط و تفریط در هر کدام از این دو بخش ضربه جبران‌ناپذیری به نظام، انقلاب و آینده کشور خواهد زد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به پرسشی در خصوص چگونگی حضور ایشان در تحولات سیاسی کشور تصریح کرد: بنده همواره در طول سالیان دراز انقلاب، مواضع و نظرات خود را بیان کرده‌ام و در حال حاضر هم همین‌گونه عمل می‌کنم. اما همواره از دعوای سیاسی پرهیز داشته‌ام. نمی‌خواهم دشمن از اختلافات داخلی ما فرصت ضربه زدن به نظام و انقلاب را به دست آورد. این همواره اصلی اساسی برای من در دوران پس از انقلاب بوده است.
در ابتدای این دیدار، انصاری دبیر انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه شیراز به همراه چند تن دیگر از اعضای این انجمن سؤالات و دغدغه‌های خود را پیرامون تحولات جاری کشور در مقطع کنونی و به‌خصوص پس از انتخابات گذشته بیان داشتند. 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد