هاشمی رفسنجانی: موسوی در خدمت جنگ نبود بلکه کارشکنی می کرد (خبر ویژه)
سایت رسمی آیت الله هاشمی رفسنجانی ضمن انتشار خاطرات وی اعلام کرد میرحسین موسوی با طرح اینکه احتمال بمباران وجود دارد، خواستار تعطیلی کارخانه پلی اکریل اصفهان بود.
این سایت با درج روزشمار خاطرات هاشمی رفسنجانی از روز 6 مرداد 1365 و در مطلبی با عنوان «موسوی به فرمانده جنگ پیشنهاد کرد: پلی اکریل اصفهان به جهت خطر بمباران هوایی تعطیل شود!»، می نویسد «سرهنگ جمالی جانشین فرمانده نیروی زمینی آمد. گزارش سمینار امنیت بین المللی ژنو را داد. انستیتوی مطالعات استراتژیک برگزار کرده بود. او خواستار تعجیل در تعیین فرمانده نیروی زمینی شد.
عصر تلفنی گفتم و احتمال انتخاب شدن سرهنگ حسنی سعدی را مطرح کردم. کمی ناراحت شد و گفت در صورت آمدن آقای حسنی سعدی، نمی تواند به عنوان جانشین ایشان عمل کند. نخست وزیر و وزیر کشور پیشنهاد تعطیل شدن کارخانه پلی اکریل اصفهان را به خاطر احتمال بمباران شدن مطرح کردند. از نیروی هوایی پرسیدم، گفتند از فردا هواپیمای اف 14 در فضای اصفهان و تهران خواهند گماشت و امنیت نسبی دارد...».
شایان ذکر است محسن رفیق دوست وزیر سپاه در کابینه موسوی اخیراً در مصاحبه ای ضمن دفاع از هاشمی رفسنجانی، انتقاداتی را متوجه عملکرد موسوی در زمان جنگ کرده و گفته بود: درست قبل از پذیرش قطعنامه ما احساس می کردیم که مملکت امکانات وسیع نداشت ولی این مهم نبود. مهم این بود که این امکانات آن طور که نظامی ها می خواستند درخدمت جنگ قرار نمی گرفت. یعنی اکثر اوقات در دولت با پیشنهادهایی که برای جنگ می شد مخالفت می کردند و دائم می گفتند شماکه می دانید نمی توانید بغداد را بگیرید چرا ول نمی کنید؟چرا جنگ را تمام نمی کنید؟ این حرف ها در درون دولت زده می شد. برای همین آقای هاشمی من را صدا کرد و گفت: برو در وزارتخانه ات بشین، من می خواهم توپ را به زمین دولت بیندازم. سپس حکم داد که میرحسین موسوی رئیس ستاد، آقای بهزاد نبوی معاونت لجستیک و آقای خاتمی معاونت تبلیغات جنگ شوند. حالا دولت خودش باید می جنگید و آقای هاشمی با این کار دولت را به وسط میدان برد که منجر شد به آن نامه ها. آقای هاشمی می گفت دولت شعار جنگ می دهد ولی تماماً در خدمت جنگ نیست باید تکلیف را روشن کنیم.
گفتنی است که طی ماههای اخیر سران فتنه میرحسین موسوی را نخست وزیر دوران دفاع مقدس می نامیدند و اکنون خاطرات آقای هاشمی نشان می دهد که او نه فقط در خدمت جنگ نبود بلکه در کار جنگ کارشکنی نیز می کرد.
رئیس سابق سیا: من گفتم؟! من غلط کردم اگر گفته باشم! (خبر ویژه)
رئیس سابق سازمان سیا اظهارات خود در گفت وگو با سی ان ان را پس گرفت.
مایکل هایدن به سی ان ان گفته بود: حمله نظامی به ایران اجتناب ناپذیر است. این امر اکنون محتمل تر شده چرا که ایران برنامه هسته ای مشکوک خود را پیش می برد. درباره حمله نظامی به ایران دیگر چون و چرا وجود ندارد.
اما خبرگزاری آسوشیتدپرس، از قول سخنگوی هایدن نوشت: هایدن این گفته که جنگ با ایران اجتناب ناپذیر است را تکذیب می کند. او معتقد است ادامه فعالیت هسته ای ایران اجتناب ناپذیر است نه حمله نظامی به ایران.
سایت وانیتی فایر هم از قول هایدن نوشت: هرگز به جنگ با ایران فکر نکنید.
رئیس سابق سیا در مصاحبه با سی ان ان تصریح کرده بود: ما مذاکره می کنیم، ایرانی ها به مسیر خود ادامه می دهند. ما به تحریم رای می دهیم آنها به مسیر خود ادامه می دهند. ما تلاش می کنیم آنها را منصرف کنیم، آنها به مسیر خود ادامه می دهند.
شایان ذکر است رسانه های خارجی به ویژه رسانه های بیگانه فارسی زبان با تمرکز روی سخنان هایدن تلاش کرده بودند فضای تهدید نظامی را پررنگ کنند. عقب نشینی رئیس اسبق سیا از اظهارات خود در حالی است که شائول موفاز وزیر سابق دفاع رژیم صهیونیستی هم در گفت وگو با رادیوی این رژیم، پیش قدمی اسرائیل در حمله نظامی به ایران را رد کرد و گفت: از دید من در هر گزینه و از جمله حمله به ایران، آمریکا باید پیشگام شود. به نظر من حمله نظامی باید آخرین گزینه باشد.
حقوقدان نروژی هویت شیرین عبادی را لو داد (خبر ویژه)
حقوقدان و فعال صلح نروژی با انتشار کتابی اعلام کرد که بیش از نیمی از جوایز صلح نوبل که از سال 1946 میلادی تاکنون اهدا شده است از جمله جایزه شیرین عبادی، برخلاف شرایط و خواسته های «آلفرد نوبل» بوده است.
به گزارش ایندیپندنت، «فردریک هفرمل» حقوقدان و فعال صلح نروژی با انتشار کتابی به نام «وصیت نامه نوبل» تاکید می کند: کمیته نروژی اهدای جایزه صلح نوبل از قوانین و خواسته های «آلفرد نوبل» که در وصیت نامه او ذکر شده است، تخلف کرده اند.
«هفرمل» در این کتاب خاطرنشان می کند: بیش از نیمی از دریافت کنندگان جوایز صلح نوبل از سال 1946 میلادی تاکنون، حائز شرایط دریافت این جایزه نبوده اند. از جمله افرادی که «هفرمل» در کتاب خود از آنها به عنوان متخلف نام برده است، می توان به مادر ترزا(1979)، لخ والسا(1983)، شیمون پرز و اسحاق رابین (1994)، شیرین عبادی (2003)، الگور(2007) و اوباما(2009) اشاره کرد.
بر این اساس تقریبا تمام 10 جایزه صلح نوبل که از سال 1999 میلادی تاکنون اهدا شده اند، برخلاف شرایط و خواسته های «آلفرد نوبل» بوده است.
«بروس کنت» یکی از فعالان جنبش برچیدن جنگ نیز خاطرنشان کرد: خواست و وصیت آلفرد نوبل کاملا مشخص است، اما عملکرد کمیته اهدای جایزه صلح نوبل در سالهای اخیر حاکی از نقض آشکار این قوانین و تنها براساس خواست مسئولان آن بوده است.
«آلفرد نوبل» مخترع دینامیت در بخشی از وصیت نامه خود که در سال 1895 نوشته شده است، قسمت زیادی از ثروتش را برای اهدای این جایزه به افرادی که برای پایان دادن به جنگ ها وخشونت ها در جهان فعالیت می کنند در نظر گرفته است.
شایان ذکر است شیرین عبادی سلطنت طلب اولین بار توسط عبدالکریم لاهیجی (کریم بغدادی) از عناصر وابسته به گروهک تروریستی منافقین کشف و به واسطه الهه هیکس به محافل مرتبط با نوبل مرتبط شد.
همه دوستان محمدرضا پهلوی به او خیانت می کردند جز انورسادات خائن! (خبر ویژه)
بیوه محمدرضا پهلوی از وضعیت خفت آلود خود و همسرش پس از فرار از ایران تا لحظه مرگ وی خبر داد.
فرح پهلوی در گفت وگو با رادیو فردا در سی امین سالگرد مرگ دیکتاتور پهلوی گفت: اول به مصر رفتیم که رئیس جمهور سادات ما را پذیرفتند. هنوز در ایران دگرگونی نشده بود و با محبت ما را پذیرفتند. بعد از آنجا به مراکش رفتیم. همینطور پادشاه مراکش، مرحوم ملک حسن، ما را با مهربانی و دوستی پذیرفتند. چیزها تغییر کرد موقعی که بیست ودوم بهمن 1357 این دگرگونی اتفاق افتاد. من هیچ وقت یادم نمی رود که در شهر مراکش بودیم و موقعی که دائما رادیو روشن بود و دنبال می کردیم اخبار را، این اتفاق افتاد و بعد شروع شد ندانستن کجا برویم، کجا به ما اجازه می دهند و باید بگویم اعلیحضرت خودشان را بالای تمام دروغ ها، خیانت ها و پستی ها نگه داشته بودند.
وی به اشاره به اینکه اغلب متحدین سابق شاه او را تحویل نمی گرفتند، گفت: او به عنوان یک سیاستمدار می دانست که این افراد، این سیاستمداران به دنبال منافع سیاسی و اقتصادی خودشان هستند و موقعی که یک رژیم دیگری در یک مملکت هست سعی می کنند روابط شان را با آن مملکت درست کنند. ولی خوب رفتار غیرانسانی که داشتند واقعا وحشتناک بود.
وی همچنین با اشاره به فرود هواپیما در جزیره اسور مصر گفت: چندین ساعت آنجا منتظر بودیم و خیلی تعجب کردیم. یادم می آید که بعد از چندین سال وزیرخارجه پرتغال را دیدم، او به من گفت موقعی که طیاره آنجا چندین ساعت ماند، ما از مقامات آمریکایی پرسیدیم که به چه دلیل این طیاره در آنجا مانده، گفتند که ما نمی توانیم به شما بگوییم. حتی روز بعدش سفیرشان در واشنگتن رفته بود از وزارت خارجه آمریکا پرسیده بود، آنها باز جواب نداده بودند. درست است که گویا پرزیدنت کارتر تلفن زده بود به اشرف غربال که آن موقع سفیر مصر بود در واشنگتن، سالها سفیر مصر بود، گفته بود من چندین بار به پرزیدنت سادات زنگ زدم ولی جوابم را نمی دهد، می دانم چرا جوابم را نمی دهد برای اینکه من می خواستم بهش بگویم که اجازه ندهد پادشاه ایران به مصر بیاید برای اینکه ممکن است به ضرر مصر و صحبت های صلح اعراب و اسرائیل شود.
فرح پهلوی آنگاه از انورسادات دیکتاتور خائن مصر ستایش کرد و در پاسخ این پرسش که «شما از انور سادات، رئیس جمهور مصر، یاد کردید که به پادشاه و شما اجازه دادند که به خاک مصر قدم بگذارید. انورسادات این کار را برای دوستی و معرفت انجام داد یا منافع سیاسی هم پشت این ماجرا بوده؟» گفت: کاملا دوستی بود و کلمه خوب را خودتان گفتید. معرفت انسانی و انسانیت. برای این که هیچ منفعتی نداشت.
گفتنی است انورسادات در پی خیانت به ملت های مصر و فلسطین توسط خالد اسلامبولی افسر دلیر مصری به هلاکت رسید. وی از مهره های رژیم صهیونیستی به شمار می رود. آنچه در این میان عبرت آموز است نوع برخورد آمریکا با یک نوکر تمام عیار خود پس از 37 سال خیانت به کشور خود و خوش خدمتی به کاخ سفید است.