رئیسمجمع تشخیص مصلحت نظام :
ضربه خوردگان از انقلاب، برای رسیدن به اهداف خود خیز برداشتهاند

ستفاده از مدیریت موفق بخش خصوصی میتواند بسیاری از شرکتهای دولتی را از حالت سکون و رکود خارج کند/کاهش اتکا به نفت در هزینههای جاری و حمایت از تولیدکنندگان موجب رونق اقتصاد کشور است.
ایلنا :رئیسمجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت : در اطراف ایران، مسائل جدی در حال مطرح شدن است و آنهایی که از انقلاب ما ضربه خورده بودند برای رسیدن به اهداف شوم خود خیز برداشتهاند.
به گزارش ایلنا ، آیتالله هاشمی رفسنجانی، در دیدار جمعی از مسئولین و اعضای خانه صنعت و معدن جوانان هدف اصلی از خصوصیسازی در سیاستهای کلی اصل 44 را ارتقا بهرهوری عنوان کرد و گفت: استفاده از مدیریت موفق بخش خصوصی میتواند بسیاری از شرکتهای دولتی را از حالت سکون و رکود خارج کند.
وی افزود: واگذاری شرکتهای دولتی به بخش خصوصی واقعی میتواند سرمایه هنگفتی را وارد بودجه کند و استفاده از این سرمایه در بخشهای عمرانی رونق اقتصادی را به همراه داشته و سالیانه بسیاری از خلاءها را در بخش مالیاتی برطرف میکند و میتواند مشکلات حوزه اشتغال را کاهش دهد.
هاشمی رفسنجانی ایجاد تعادل میان واردات و صادرات و کاهش اتکا به نفت در هزینههای جاری و حمایت از تولیدکنندگان را موجب رونق اقتصاد کشور بیان کرد و گفت: استفاده از ظرفیت بالای بخش صنعت کشور و حضور مدیران جوان، سختکوش و خلاق میتواند نوید بخش آیندهای مطلوب برای صنعت کشور باشد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تحریمهایی که علیه جمهوری اسلامی ایران تصویب شده است، تأکید کرد: در اطراف ایران، مسائل جدی در حال مطرح شدن است و آنهایی که از انقلاب ما ضربه خورده بودند برای رسیدن به اهداف شوم خود خیز برداشتهاند.
وی تأکید کرد: آنها از جنگ، کودتا و ایجاد موانع برای جمهوری اسلامی ایران به نتیجهای نرسیدند و اکنون به سراغ تحریمهای هدفمند رفتهاند.
هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: مقابله با تحریمهای فعلی، نیازمند عقلانیت و پرهیز از ماجراجویی و تنش است و با یک سیاست خارجی فعال و حفظ اتحاد در داخل میتوانیم آثار آن را کاهش دهیم.
در ابتدای این دیدار صدری، رئیس هیئت مدیره خانه صنعت و معدن جوانان، سحرخیز رئیس خانه صنعت و معدن جوانان خراسان رضوی، قدرتی رئیس خانه صنعت و معدن جوانان استان فارس هر کدام مطالبی را در خصوص لزوم ایجاد اشتغال، اشکالات در خصوصیسازی، جایگاه فعلی سند چشمانداز و سیاستهای کلی در اداره کشور، موانع صادراتی و مسائل مربوط به مالیات را به اطلاع رساندند.
http://ilna.ir/newsText.aspx?ID=136654
سالهاى اوّل بعثت بود پیامبر صلى اللّه علیه و آله به دامنه کوه صفا تشریف آوردند و ایستادند و فریاد کشیدند و اعلام خطر کردند.
مردم جمع شدند که ببینند چیست و چه خبر است .
پیامبر صلى اللّه علیه و آله اوّل از مردم تصدیق خواستند که اى مردم ! مرا در میان خود چگونه شناخته اید؟
همه گفتند: تو را امین و راستگو یافته ایم .
فرمود: اگر من الا ن به شما اعلام خطر کنم که در پشت این کوهها دشمن با لشکر جرار آمده است و مى خواهد بر شما هجوم آورد آیا سخن مرا باور مى کنید؟
گفتند: البته که باور مى کنیم .
پس از آنکه این گواهى را از مردم گرفتند فرمودند:
انى نذیر لکم یدى عذاب شدید. من به شما اعلام خطر مى کنم که این راهى که شما مى روید دنباله اش عذاب شدید الهى است در دنیا و آخرت ، و پیامبر آمده است تا انسانها را به سوى پروردگار خویش دعوت کند.
یک نفر از مسلمانان فوت کرد، پیغمبر صلى اللّه علیه و آله رفت و بر او نماز خواند.
پس از آن پرسید: چندتا بچّه دارد؟ و چه چیزى براى آنها به ارث گذاشته است ؟
جواب دادند: یا رسول اللّه ، مقدارى ثروت داشت ، اما قبل از مردن همه را در راه خدا داد.
فرمودند: اگر این را قبلا به من گفته بودید من بر این آدم نماز نمى خواندم زیرا که بچه هاى گرسنه و (بى چیز) را در اجتماع رها کرده است .(37)
فقهاء رضوان اللّه علیهم مى گویند:
حتى اگر وصیّت مى خواهى بکنى که بعد از من ثروتم را در راه خدا چنین خرج کنند، وصیّت به ثلث بکن . به زائد ثلث وصیّت تو نافذ نیست .
سلام وعرض ادب واحترام به شما بزرگوار