قلم

سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

قلم

سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

سخنان حدادعادل، ضرغامی، توکلی، فدایی و غفوری فرد

سخنان حدادعادل، ضرغامی، توکلی، فدایی و غفوری فرد

حدادعادل:حادثه کهریزک قابل قیاس با شکنجه‌های قبل از انقلاب نیست/فدایی:اصولگرایان به جای زدن خاکریز در درون خود جریان فتنه را خط قرمز بدانند/ضرغامی:رسانه ملی هرگونه راهپیمایی که مجوز قانونی داشته باشد را پوشش خبری می‌دهد.


ایلنا: پنجمین کنگره سراسری جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی صبح پنجشنبه در اردوگاه شهید باهنر تهران با حضور چهره‌های شاخص اصولگرا برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین فدایی دبیرکل این تشکل اصولگرا، غلامعلی حدادعادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و عزت‌الله ضرغامی رئیس صداوسیما از سخنرانان این کنگره بودند. اشاره به حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته، تاکید بر وجهه اسلامیت نظام و جایگاه مقام معظم رهبری، تبیین خط امام(ره) و تشریح ویژگی‌های پیروان آن، حمایت از بیانیه تهران و ... از مهمترین محورهای سخنرانان این کنگره بود. البته در حاشیه این کنگره نیز اشاراتی به انتخابات هیات رئیسه مجلس و نقش محمدرضا باهنر در آن شد.
آنچه در پی می‌آید مشروح گزارش خبرنگاران ایلنا از حاشیه و متن پنجمین کنگره سراسری جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی است:

**فدایی: اصولگرایان به جای زدن خاکریز در درون خود جریان فتنه را خط قرمز بدانند
حسین فدایی طی سخنانی در مراسم افتتاحیه پنجمین کنگره سراسری جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ما بر این باوریم که اسلام دین کامل ،برتر و مکتب الهی و نسخه شفابخش برای همه انسان‌هاست و معتقدیم که حکومت دینی اسلام جامع‌ترین نظام سیاسی اجتماعی است گفت: گفتمان انقلاب اسلامی فراتر از همه مکاتب و نظام‌های سیاسی اجتماعی بشری است که براساس علوم و تحارب انسانی تاکنون بدست آمده است.
وی افزود: ما براین باوریم که اقدام دعوت‌کنندگان به مکاتب فکری، سیاسی، اجتماعی از ابتدای انقلاب تاکنون در مقابل جمهوری اسلامی ایران جلوگیری از رشد وتعالی بشریت بوده و فرصت‌سوزی ظرفیت ملت بزرگ ایران را به همره داشته است.
وی نظام اسلامی را پاسخگو نیاز همه انسان‌ها حتی غیر مسلمانان دانست و گفت: معتقدیم که نظام‌های غیرالهی مبتنی بر خواست و اراده فردی وخواست و اراده جمعی است که دعوت به دنیا می‌کنند و بشریت را به گمراهی و ظلالت می‌کشانند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما براین باوریم که فقهای جامع‌الشرایط در عصر غیبت به‌عنوان نواب امام عصر (عج) و مشخصا ولایت فقیه در استمرار حرکت انبیاء و ائمه، امامت امت را برعهده دارند و کاروان اصحاب حق تحت پرچم اسلام و ولایت مطلقه فقیه وکاروان باطل تحت پرچم نظام سلطه در حرکت است و چالش بزرگ بشریت از ابتدا تا انتهای تاریخ جبهه بندی بر سر حق و باطل است.
فدایی با بیان اینکه ولایت فقیه با اتکا بر دو منابع قدرت الهی و مردم، ضامن امنی برای اسلامیت و جمهوریت نظام است ادامه داد:معتقدیم رهبر فرزانه انقلاب ولی فقیه زمان با بصیرت و توانایی خاص، توطئه‌ها و دشمنی‌های نظام سلطه را در گردنه‌های مختلف تاریخ انقلاب ناکام گذاشته و ذلت، خواری وناتوانی جبهه باطل را به اثبات رسانده است.
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ماهیت نظام اقتدارگرا و برتری طلب و استکباری رو به نابودی دانست و گفت: همانگونه که قدرت افسانه‌ای اتحاد جماهیر شوروی نابود شد دیر یا زود شاهدافول قدرت پوشالی آمریکا نیز خواهیم بود.
وی تاکید کرد: روح مقاومت، پایداری، عدالتخواهی و استکبار ستیزی که به برکت انقلاب اسلامی در سراسر جهان مطرح شد در حال نهادینه شدن ذیل گفتمان پایداری و مقاومت است.
وی ادامه داد: ملت‌های آزاده جهان و دولت‌های مستقل‎، ‌پیام گفتمان انقلاب اسلامی ایران که توجه به معنویت و توحید است را دریافت کرده‌اند.
فدایی خاطرنشان کرد: هسته‌های مقاومت مستضعفین جهان شکل گرفته و صف بندی جبهه مستضعفین جهان در مقابل مستکبرین در حال گسترش است آینده متعلق به مظلومین و مستضعفین صالح خواهد بود واین روند اجتناب ناپذیر تاریخ بشریت است.
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در روند رو به تکامیل سی ساله خود توطئه‌های نظام سلطه علیه اسلامیت و جمهوریت را در انتخابات 22 خرداد سال 1388 با موفقیتی قاطع پشت سر گذاشت اظهار داشت: گذر از فتنه 88 نظام جمهور اسلامی ایران را به‌عنوان نظام الهی، انسانی،آزاد. مستقل، ظلم ستیز، مقتدر، رهایی بخش، مردمی، ‌عدالتخواه و صلح طلب به الگویی برای همه جهانیان تبدیل کرد.
این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: جهاد بزرگ ملت ایران دراحیاء گفتمان انقلاب اسلامی با مشارکت بیش از 80 درصدی در انتخابات 22 خرداد سال 1388 و انتخاب رئیس‌جمهوری در چهارچوب گفتمان انقلاب اسلامی با بیش از 60 درصد آراء تمامی توطئه نظام سلطه از ابتدای انقلاب را که در سال گذشته به اوج خود رسید را نقش برآب کرد.
وی خاطرنشان کرد: شکست دشمنان ملت ایران پس از انتخاب 88 موجب واکنش دیوانه‌وار آنها شد. فتنهای پیچیده را رقم زد که طیف گسترده‌ای از نظام سلطه و ضد انقلاب، خواص اهل تردید مردود و مسکوت را با مدیریت اتاق جنگ نرم نظام سلطه بین‌المللی برای جبران این شکست ساماندهی کرد.
فدایی تصریح کرد: البته ما اکثریت قاطع رای دهندگان به آقای میرحسین موسوی را خودی و از وفاداران به نظام دانسته و همانگونه که رهبری معظم فرمودند پیش خدا ماجورند.
این نماینده مجلس از موضع فعال و ابتکار دولت در نقش آفرینی تحولات جهانی تشکر کرد و گفت: راهبرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی در دولت اصولگرای آقای احمدی‌نژاد را که مبتنی بر حضور موثر در مجامع و سازمان‌های جهانی، توسعه روابط با کشورهای آفریقایی، آمریکای لاتین، اهتمام بایسته در شکل دهی، ایجاد و مشارکت بلوک‌ها واتحادیه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و بالاخره دفاع از حقوق مسلم ایران در دستیابی افتخار آمیز به فناوری نوین هسته‌ای برای مصارف صلح‌آمیز است را باید از جمله اقدامات اساسی این دولت برای طرح دوباره گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه تحولات جهانی دانست.
وی ادامه داد: بیانیه سه جانبه ایران، برزیل، ترکیه در همین راستا گواه صادقی از توان خلاق و انقلابی نظام در انفعال نظام سلطه است.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه آنها تلاش کردند شیرینی پیروزی بزرگ در انتخابات را بر کام ملت ایران تلخ کنند خواسته یا ناخواسته در مسیر ارتجاع و همراهی با نظام سلطه وخیانت به ملت ایران گام برداشتند، خاطرنشان کرد: توصیه مکرر ما به اصحاب تردید و سکوت که مواضع آنها زمینه تقویت فتنه و استمرار آن را فراهم کرده جدا کردن صف بندی‌ها از نظام سلطه و ضد انقلاب وآشوبگران بوده است.
وی تاکید کرد: ما نقش خواص موثر قدرت‌طلب را در جریان فتنه بسیار ویژه ارزیابی می‌کنیم زیرا آنها به دنبال استفاده از ظرفیت‌های نظام سلطه و ضد انقلاب و افراد و جریانات مختلف سیاسی و اصحاب تردید و سکوت بودند برای زیاده خواهی در مدیریت سیاسی کشور که نتوانستند و متاسفانه توسط نظام سلطه مدیریت شدند و باتلاق و بحرانی برای خود و همراهانشان ایجاد کردند که آنها را در آستانه بازی خطرناک جدیدی قرار دارد.
دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: آیا تلاش برای آسیب زدن به جایگاه و موقعیت نظام اسلامی در عرصه بین‌الملل و گرفتن قدرت قدرت چانه زنی از مسوولین، ظلم بزرگ به ملت ایران نیست؟ آیا تلاش برای مخدوشکردن گفتمان عقلانی و برتری اسلامی ظلم بزرگ به عقلانیت نیست؟ آیا تلاش برای مقابله با آراء مردم و بی‌اعتمادی آنها نسبت به نظام اسلامی و تقابل مردم با هم (مردم علیه مردم) ظلم بزرگ به جمهوریت ملت ایران نیست؟
وی ادامه داد: آیا تلاش برای اثبات تهمت ظلم و جنایت و بی‌ناموسی به این نظام مقدس که بر خون شهدا ء مستقر گشته، ظلم بزرگ به حضرت امام و همه ایثارگران نیست؟ آیا تلاش برای نفوذ آیادی دشمن در مراکز حساس نظام وانجام اقدامات ناهنجار به نام اسلام آیا ظلم بزرگ به دولت نیست؟ آیا تلاش برای قانون گریزی و ایجاد حاشیه امن برای خلافکاران و مشروعیت بخشیدن به اقدامات خلاف قانون و خلاف شرع آنها ظلم بزرگ به قانون نیست؟ آیا تلاش برای نسبت دروغ بزرگ تقلب به نظام اسلامی و فریب افکار عمومی و بی‌اعتمادی نمودن خواص، نخبگان، ‌روحانیون و اثبات رفتارضد دینی به ملت بزرگ و مسلمانایران ظلم بزرگ به نخبگان و ارزش‌ها نیست؟ آیا قتل ده‌ها انسان بی‌گناه و غارت اموال عمومی ایجاد آشوب اغتشاش سلب آرامش و امنیت عمومی ظلم به ملت بزرگ ایران نیست؟
فدایی خاطرنشان کرد: آمریکا، انگلیس و اسرائیل تلاش دارند از ضد انقلاب خارج نشین تا ضد انقلاب داخلی ومنافقین قدیم وجدید، بهائیان، شیطان پرستان، ‌معترضین، اهل سکوت و تردید گرفته تا خواص موثر و معتقد به نظام همه رادریک جبهه گسترده سازماندهی کنند.
وی بابیان اینکه جریان فتنه طی یک نقشه و طرح توطئه آمیز بنا دارد تاریخ انقلاب و حوادث پس ازا نتخاب را همچون دروغ‌پردازان و دروغ نویسان عصر مشروطه قلب واقعیت نموده وملت ایران را محاکمه کند،گفت: راه نجات خواص موثر قدرت طلب استمرار فتنه نیست بلکه بازگشت از فتنه و قرار گرفتن در صف ملت است.
فدایی با تاکید بر اینکه گسست درحاکمیت، اختلاف مسوولین سه قوه به ویژه تقابل دولت و مجلس استراتژی نظام سلطه وکانون فتنه است،گفت: اصولگرایان واقعی با مجاهدت و صبوری، بایستی دشمن را ناکام کنند.
این فعال سیاسی اصولگرا تشکیلات حزب و گروه ابزاری حهت ادای تکلیف الهی و اصلاح امور مسلمین و بسط ید ولی فقیه دانست و گفت: بر خلاف احزاب متعارف، حزب اسلامی بر اقتدار اسلام و مسلمین و ولی امر مسلمین، مجاهدت می‌کند نه تصرف قدرت به نفع حزب، باند و گروه خود.
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی معتقد است توسعه پیوند امام امت و وحدت و انسجام جامعه و ارتقاء حفظ و گسترش جایگاه و شان و منزلت ولی‌فقیه زمان از اوجب واجبات و تکلیف قطعی همه تشکل‌ها و احزاب در جامعه اسلامی است.
وی خاطرنشان کرد: رقابت سیاسی نباید آنچنان که جریان دوم خرداد و فتنه دنبال می‌کند برای تخریب یا تضعیف اصول بنیادی نظام باشدبلکه بایستی مسابقه در خیرات را سامان دهد.
فدایی تصریح کرد:جناح بندی‌های چپ و راست و رقابت‌های جعلی سیاسی وبازی‌های قدرت و فتنه اگر طراحی دشمنان نباشد حداقل فرصت‌های بی‌نظیر تاریخی برای پیشرفت و آبادانی را از ملت ایران گرفته و می‌گیرد.
این نماینده اصولگرای مجلس خطاب به اصولگرایان گفت: هر اصولگرایی بخواهد برای کسب رای بیشتر خود رادر دامن جریان غیر اصولگرا بیاندازد اقدامی غیر اصول گرایانه انجام داده است.
فدایی اظهارداشت: اگر دیروز جریان دوم خرداد را خط قرمز اصولگرایان می‌دانستیم و یا متواضعانه به همه کنشگران سیاسی، نگرانی خود را از پروژه موسوم به دولت وحدت ملی و ماجرای‌های قدرت‌طلب جریان فتنه متذکر می‌شدیم امروز نیز بیان می‌کنیم جریان فتنه خط قرمز اصولگرایان است و از سایر اصولگرایان نیز درخواست داریم به جای زدن خاکریز در درون خود جریان فتنه را خط قرمز بدانند و دیوار بی‌اعتمادی از درون را ویران کرده و مقابل جریان فتنه خاکریزی نفوذ ناپذیر بزنند.
فدایی با بیان اینکه نمی‌شود کسی بگوید من اصولگرا هستم ولی جریان فتنه را تبرئه و یا تطهیر کند و در نشست با سران فتنه برای بازگشت و بازسازی محترمانه آنها زمینه‌سازی کند،‏ گفت: بی‌شک ارایش سیاسی آینده کشور بین سلایق مختلف پایبند به چهار رکن اسلام، نظام و انقلاب اسلامی، سیره و روش حضرت امام (ره) و ولی فقیه به‌عنوان یک واقعیت اجتناب ناپذیر رقم خواهد خورد. این تحلیل که آرا مردم متدین را محدود به 8 ، 7 میلیون بدانند و برای جذب جامعه خاکستری بایستی مرام لیبرالی را دنبال کرد ادامه باتلاقی است که دوم خرداد و جریان فتنه در آن اسیر شد.
وی با تاکید بر اینکه اصولگرایان باید به کارآمدی بصیریت و روشنگری بیندیشند، ‌گفت: امروز باید دغدغه اصلی هر انسان منصفی، در کشور، پیشرفت، عدالت و معنویت باشد اصلاح‌طلبی به معنی حقیقی و درست کلمه از اجزاء انفکاک ناپذیر گفتمان اصولگرایی است و ما باید پرچمدار این گفتمان باشیم.
فدایی بزرگ‌ترین اصلاح را مبارزه با فقر، فساد و تبعیض دانست و تسامح در این میدان را خروج از اصولگرایی عنوان کرد و گفت: بایسته است که برای رسیدن به قله‌های پیشرفت و تعالی کشور و سند چشم انداز همه اصولگرایان روی نیازهای واقعی و ضروری ملت در حوزه اقتصادی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی پای فشاری کنند.
به گفته این عضو فراکسیون انقلاب اسلامی اصول‌گرایان باید با کار مضاعف و همت مضاعف با روحیه اصلاح‌طلبی و تحول خواهی در حل مشکلات ومسائل اساسی کشور، دولت را یاری دهند تا مسائل جانبی. مانع توجه به پیشرفت و عدالت نشود.
فدایی گفت: مقام معظم رهبری به‌عنوان نایب امام زمان (عج) و ولی فقیه زمان، ‌خلف صالح حضرت امام خمینی (ره) با تدبیر، بصیرت، صبر، شجاعت به بهترین نحو ممکن کشتی انقلاب را از طوفان‌های سهمگین و غائله‌های فتنه عبور داده و در مسیر تکامیل انقلاب عزت وافتخار را برای ملتایران به ارمغان آورد.
نماینده مردم تهران ادامه داد: از آنجا که در مسیر انقلاب پیوند امت با امامت مستحکم بوده و نظام توانسته است با اقتدار از گردنه‌ها عبور کند، طمع دشمن، سست کردن این رابطه گسست ناپذیر است که البته این خواب آشفته نیز تعبیر نخواهد شد و وحدت ملی در سایه پایبندی به اصول و تبعیت از رهبری حاصل می‌شود نه در سایه قدرت طلبی، سهم خواهی ویا وادادگی نسبت به نظام سلطه.

**رئیس سابق مجلس: حادثه کهریزک قابل مقایسه با شکنجه‌های قبل از انقلاب نیست
به گزارش خبرنگار ایلنا، ‌غلامعلی حداد عادل در پنجمین کنگره سراسری جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه دوران استعمارگری غرب تمام نشده است و نباید تصور کرد غرب به طرفداری حقوق بشر و مظلومان شکل گرفته است، اظهار داشت: صرفا شیوه آنها عوض شده است و اکنون جوان‌ها وقتی پای ماهواره می‌نشینند، برای آنها از حقوق بشر صحبت می‌کنند.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی مبانی نظری و منافع مالی غرب را تهدید کرده است، افزود: خارج کردن دین از جامعه از مبانی غرب بوده است، در حالی که انقلاب اسلامی این سخن را باطل کرد و توده‌های مردم را بر سرنوشت خودشان حاکم گردانید که جریانی دیگر نمی‌تواند از چنین پشتیبانی برخوردار شود.
حداد عادل با بیان اینکه ترویج فرهنگ و ایثارگری و شهادت خطری برای غرب بوده است، تصریح کرد: آنها حاضرند حتی مخالفت با سکولاریسم را بپذیرند اما به شرطی که آن حکومت‌ها مخالف غرب نباشند مانند اسرائیل که ادعا می‌کنند یک حکومت دینی است.
حداد عادل با تاکید بر مبارزه غرب با انقلاب اسلامی گفت: آنها متفکر درست می‌کنند، جایزه می‌دهند، کمک مالی می‌کنند تا در عرصه عمل هرجا که ایران حاضر می‌شود و در کشورهای خارجی می‌خواهد فعالیت اقتصادی کند برای آن مانع تراشی کنند و همه تلاششان این است که به مسلمانان بگویند این انقلاب نتوانسته است کشور را اداره کند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه غرب در هر جا از جمله قومیت‌ها که برای تفرقه بهانه‌ای وجود داشته باشد استفاده می‌کند، یادآور شد: حوادث سال 88 نمونه این مخالفت‌هاست که طی آن آ مریکا‌یی‌ها و انگلیسی‌ها طرفدار حقوق مردم شدند! لذا باید جوانان را با تاریخ معاصر آشنا کنیم که چگونه از زمان مشروطیت نمایندگان غیر واقعی برای مردم انتخاب می‌شد و انگلیسی‌ها ورضاخان نمایندگان خود به مجلس می‌فرستادند.
وی تاکید کرد‌: اتفاقات سال 88 مانندکهریزک - که ما به آن راضی نبودیم- قابل مقایسه با شکنجه‌های قبل انقلاب نیست و چقدر جای تاسف است، بعضی از آقایانی که خود را انقلابی می‌دانند– در صورتی که با توجه به مطالعه روزنامه‌های قبل از انقلاب هیچ سابقه انقلابی از آنها ندیده‌ایم- و برخی اشخاص با سابقه انقلابی که امروز رهبری «جنبش» را برعهده گرفته‌اند، می‌گویند فردی پیش ما آمده که می‌گوید در زندان‌ها با نوامیس مردم فلان کارها صورت می‌گیرد و این خبر را در اختیار خبرگزاری‌های اسرائیلی و آمریکایی قرار می‌دهند.
حداد عادل ادامه داد: چقدر جای تاسف دارد که عده‌ای در غرب کشور آدم کشی و مزدوری بیگانه می‌کنند و پس از محاکمه و مجازات، فردی از آنها حمایت می‌کند که خود را انقلابی و بسیجی می‌نامد و دم از امام می‌زند.
نماینده تهران در ادامه با بیان اینکه صادق بودن و ایمان، راه حفظ حفظ نعمت‌ها و برکات است، گفت: امام به دلیل اعتقادی که داشتند مردم را مانند آهن‌ربا جذب می‌کردند و اگر مردم عاشق رهبری هستند به خاطر زندگی ساده ایشان هستند، حال اگر یک شاعر ورشکسته و نکبت‌زده شعری را می‌سراید و رهبری و خانواده ایشان را متهم می‌کند که به خارج پول می‌فرستند فایده‌ای ندارد، زیرا مردم می‌دانند که ایشان چگونه زندگی می‌کنند.
وی تصریح کرد: بنده نمی‌دانم آقایانی که از به اصطلاح جنبش کذایی حمایت می‌کنند و ادعا می‌کنند موی خودشان را در سیاست سفید کرده‌اند، چرا در برابر اعلامیه طرفداری از تروریست‌های بیگانه سکوت می‌کنند؟ ولی بدانند که ملت آنها را با همدیگر حذف و طرد می‌کند و اگر راننده هدایت ماشین را به عهده گرفته در صورت سقوط همه مسافران را به قعر جهنم این دنیا و آن دنیا می‌فرستد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: ‌سابقه ندارد که رهبری با چنین پاک دستی، اعتقاد، فرهنگ، خداترسی، فکر، بصیرت و فرزانگی در این کشور حکومت کند که باید قدر آن را بدانیم.
در پایان از اینکه برخی مسئولان بدنبال آلاف و الوف می روند انتقاد کرد.

**رئیس رسانه ملی: خیلی از بی‌حجابی‌ها جنگ نرم علیه نظام نیست
به گزارش خبرنگار ایلنا، عزت‌الله ضرغامی در پنجمین کنگره جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینکه عقل کار تشکیلاتی را تعیین می‌کند به خصوص که در نظام ولایی وحدت حول محور ولایت فقیه است، اظهار داشت: منسجم شدن در کنار ولایت و کار تشکیلاتی و نترسیدن از تیرها در این مسیر کار بزرگی است.
وی افزود: یک بار در سال 76 که به خدمت مقام معظم رهبری رسیده بودم از برخی حملات ناراحت بودم که ایشان یک آیه از سوره نسا خواندند که می‌فرماید اگر مشتی خوردیم به دلیل آن است که یک مشت زده‌اید ولی شما این کار را برای خدا انجام داده‌اید اما آنها این گونه نبوده‌اند.
وی با تاکید بر اینکه در راه حق و هدف اصلی در مقاطع مختلف باید از تاکتیک‌های مختلف استفاده کرد، تصریح کرد: برای شما برازنده است که برای تشکیلات حزبی، «گرفتن قدرت» در هر شرایطی اصل قرار نگیرد و ایثارگری که در میدان جنگ فیزیکی یک معنی دارد و در میدان جنگ سیاسی و تبلیغاتی هم مفهوم دیگر، مورد توجه قرار گیرد.
ضرغامی با اشاره به اینکه مردم و احزاب به سمت یک قله در حال حرکت هستند، ادامه داد: کسی نباید تصور کند اگر به قله زود رسید و بقیه جا ماندند راه صواب را رفته است، البته کسی هم در مسیر جا بماند برای خود توجیه درست می‌کند اما مشی امروز رهبر معظم انقلاب این گونه است که با توجه به واقعیات نیروهای خودی، باید طی مسیر به گونه‌ای باشد که همه احساس همدلی و همکاری کند و وظیفه تشکل‌های مانند ایثارگران این است که نگذارند کسی از قله جداشود.
رئیس سازمان صداوسیما ادامه داد: خوشبختانه چون در ذات اصولگرایان معامله‌گری وجود ندارد آنها می‌توانند این جمع عظیم را پشت سر ولایت حفظ کنند، بنابراین ایثارگران یک تشکل دانشگاهی وآرمانخواه نیست و حول محور «وحدت استراتژیک» نیروهای انقلاب، باید تاکتیک‌ها را اتخاذ کند تا جمع را بتوانند حفظ کنند.
وی با تاکید بر اینکه مسیر ایثارگران باید در این جهت باشد تا نگاه باز نیروهای انقلاب را تعمیق بخشند، هشدار داد: همانطور که بزرگان گفتند فتنه‌های بزرگ‌تری در راه است که در برابر آنها باید این نظام را حفظ کنیم.
ضرغامی در ادامه با اشاره به انتخابات سال گذشته گفت: همه 13 میلیون که به یک نفر اختصاص یافت مسیر بعد از انتخابات را تایید نمی‌کنند و لذا توصیه مقام معظم رهبری به صداوسیما این بود که باید به گونه‌ای اطلاع رسانی انجام شود که این 13 میلیون موافق مسیر ادعای تقلب نیستند، بلکه تاکید شود که تقلب واقعی در شعارهایی بود که داده شد و از آن طریق افراد متدین و انقلابی را جلب کرد.
رئیس سازمان صداوسیما همچنین خبر داد برای سالگرد انتخابات مستندی تهیه شده است که قضیه فتنه از قبل تا پس از انتخابات برای بینندگان تشریح می‌کند، زیرا خاصیت فتنه این است که بعد از وقوع آن همگانمتوجه واقعیات می‌شوند و لذا وقتی این فتنه تبیین شد، واقعیات در مورد آن باور‌پذیرتر می‌شود.
ضرغامی با بیان اینکه شرایط امروز به لحاظ تاثیرگذاری اجتماعی و اطلاع رسانی متفاوت است، ادامه داد: اکنون آرایش نیروهای سیاسی مانند سال 60 است که در آن زمان جریانات فتنه پیدا شدند و سپس حذف شدند، ملی -مذهبی‌ها حکومت را در دست داشتند و منافقین در مدارس دانشگاه حضور داشتند، اما سرانجام بخاطر خیانتشان حذف شدند. البته پس از آن آرایش جدید سیاسی پیدا شد که امام آن را مهندسی و تعریف کردند که مجمع روحانیون مبارز در زیر چتر ایشان تاسیس شد و این مساله بدان معنا بود که گروه‌ها درعین اختلافات زیر چتر ولایت وجود دارند. البته کاری به فعالیت‌های بعدی این گروه‌ها نداریم.
رئیس سازمان صداوسیما ادامه داد: فتنه و جریان سبز فرصت جدیدی برای آرایش جدید، هم پوشانی و هم افزایی جدید در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی است تا بتوانیم از همه ظرفیت‌های نظام استفاده کنیم و در مسیری که رهبری تبیین می‌کند حرکت کنیم، البته تفاوت زمان حاضر با سال60 ، از نظر امکانات تبلیغاتی زیاد است، زیرا آن هنگام تبلیغات نبود و به همین دلیل جریانات زود حذف شدند، اما اکنون جریانات فتنه به «حاشیه» رفته اند؛ مثلاً یک خواننده قدیمی که به خاطر توجه و عنایت نظام صدایش پخش می‌شد و اذان نوستالژیکی داشت، دشمن از او شخصیت‌سازی می‌کند، در حالی که قبلا هم کسانی بودند که صدای خوبی داشتند و حذف شدند. همچنین فرد مذکور خوشبختانه خودش گفت که ما از اول هم انقلابی نبودیم، در حالی که بعضی‌ها می‌گفتند اینها فقط با رهبری مشکل دارند. آن فرد می‌گوید از اینکه آهنگ من با تصویر امام پخش می‌شود ناراحت هستم، لذا این سخنان برای کسانی که فکر می‌کردند مدیریت فعلی نمی‌تواند این افراد را اداره کند پیام خوبی بود.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر، «جشنواره کن» تمام بضاعت خود را برای مخالفت نظام می‌گذارد و به خانمی جایزه می‌دهند که از فردی که خانه خود را «لوکیشن شکنجه» کرده است دفاع می‌کند و برای آن کارگردان صندلی خالی هم می‌گذارند. گله ما از آقایان این است که ‌ای کاش این فرد را 10 روز زودتر یا دیرتر آزاد می‌کردند تا مبادا تصور شود که وی تحت تاثیر جشنواره کن آزاد شده است که این ناهماهنگی‌ها بی‌توجهی به فضای تبلیغات و جنگ نرم است.
رئیس صداوسیما در ادامه سخنان خود درباره شبکه‌های ماهواره‌ای گفت: ماهواره ”ترک‌ست“ تا 5 سال پیش فقط 5 الی 6 کانال داشت، اما الان حدود 200 کانال دارد و مدتهاست بحث می‌کنیم که شبکه سحر ترکی روی این ماهواره برود اما می‌گویند ظرفیت پر شده است. همچنین در فرستنده‌های ”هاتبرد“، ”نایل ست“، ”عرب ست“ و ”تل استار“ هم کانال‌های زیادی وجود دارد که علاوه بر حوزه‌های سیاسی، در حوزه‌های سرگرمی و سریال کار می‌کنند.
وی ادامه داد: خوشبختانه این روزها درباره «فارسی وان» اطلاع رسانی می‌شود؛ این شبکه تعدادی از سریال‌ها را دوبله می‌کند که البته شاید هم بعضی ها به این بهانه به عملکردمان نقد اصولی کنند، اما شبکه مذکور آنقدر حوزه سرگرمی را گسترش می‌دهد که در خانواده‌ها روابط نامشروع بین محارم به راحتی نمایش داده می‌شود و حتی برخی روزنامه‌ها که زاویه دارند، دادشان در آمده است. نظرسنجی‌ها هم نشان می‌دهد درصد بسیار بالایی هم بییندگان «فارسی وان» اذعان دارند که فیلم‌های این شبکه فسادآمیزاست. حال، اینکه چرا مردم این شبکه را تماشا می‌کنند، مساله دیگری است.
وی با بیان اینکه باید برای جمعیتی که همراه نظام است فکری شود، تصریح کرد: خیلی از این بی‌حجابی‌ها جنگ نرم علیه نظام نیست. بلکه فقط عده‌ای کمی از مانکن‌ها را که با لباسهای نامناسب در خیابان حضور می یابند و وزارت اطلاعات آنها را دستگیر می‌کند، پیاده نظام جنگ نرم هستند. اما بقیه را پیاده نظام جنگ نرم نمی‌دانیم، لذا برخورد پخته باید صورت بگیرد که بخشی از مسوولیت آن به صداوسیما بر می‌گردد. بنابراین اگر این واقعیات را نبییم دچار خطا شده‌ایم و در نتیجه کسانی که با ما هستند، ناگهان به آن سوی آبها می‌روند.
وی با تاکید بر اینکه نمی‌توان برخوردهای سلبی چندانی کرد، اظهارداشت: ما پارازیت می‌فرستیم، آنها هم پارازیت می‌فرستند و سپس کانال‌های ما روی ماهواره آنها قطع می‌شود؛ مانند شبکه العالم که از روی عرب ست و نایل ست بر خلاف قرارداد حذف شده است. بنابراین باید توجه کنیم که متناسب با توانمندی‌های کار انجام شود همانطور که درانتخابات آن همه جمعیت به پای صندوق رای آمدند که نشان داد نظام موثر بوده است.
ضرغامی با تاکید بر اینکه راهپیمایی 9 دی برای همیشه در تاریخ ثبت شد، ادامه داد: حادثه عصر عاشورای سال گذشته و آن 24 ساعت، از «نگاه هنرمندانه» مانند عصر عاشورا بود که بدنه‌های پاره پاره شهدا و کف و سوت دشمن‌ها دیده می‌شد و دشمنان فهمیدند که اتفاقات آن روز به نفع نظام است و در نتیجه همان کسانی که ماهواره می‌دیدند به خیابان ریختند.
وی یادآور شد: من همان روز به مسوول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفتم که مردم آماده هستند تا انرژی خود را در خیابان هانشان دهند و لذا با عکس رهبری و بدون هیچ حاشیه‌ای به خیابان آمدند ودیدید چه ضربه‌ای به دشمنان زدند.
ضرغامی در پایان توصیه کرد: توجه به این واقعیات می‌تواند موثر باشد و ایثارگران هم باید مطالبات مردم را دسته بندی کنند.

**حداد عادل: در مراسم 14 خرداد مدعیان حقیقی پیروی از خط امام(ره) شناخته می‌شوند
حداد عادل همچنین در حاشیه این کنگره در جمع خبرنگاران، وحدت مردم و توجه به‌ اندیشه‌های امام خمینی را مهمترین پیام 14 خرداد عنوان و در مورد نمود آن در این مراسم گفت:مردم ، مدعیان حقیقی پیروی از خط امام را از مدعیان دروغین حضرت امام را شناخته و تشخیص خواهند داد و این نمود با شعارها،سخنرانی‌ها و با حقایقی که برای مردم گفته می شود مخصوصا نسل جوان که امام را ندیدند، اتفاق می‌افتد که بدانند امام که بود، پیرو امام چه کسی است و چه کسی از امام سوء استفاده می‌کند.
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به سوالی، مبنی بر اظهارات اخیر رییس جمهور که در جمع مدیران استانی کرمان اعلام کرده که احزاب حق دخالت در امور کشور را ندارند،گفت: هیچ‌کس نمی‌تواند در کار کسی دخالت کند و قانون اساسی نیزجایگاه هر کسی را مشخص کرده است.

**توکلی: اگر باهنر در جلسه علنی نامزد می‌شد، رای می‌آورد
به گزارش خبرنگار ایلنا، احمدی توکلی عضو فراکسیون اصولگرایان نیز در حاشیه پنجمین کنگره جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه رای بالا به کاندیدای اصلاح‌طلب در انتخابات هیات رئیسه مجلس را چگونه ارزیابی می‌کنید گفت: فکر می‌کنم به دلیل اینکه عده‌ای دوست نداشتند به آقای صدر رای بدهند به ایشان رای دادند و ربطی به اکثریت واقلیت مجلس ندارد.
نماینده مردم تهران در مجلس در خصوص تغییرات صورت گرفته در هیات رئیسه مجلس گفت: تغییرات به شدت زیاد نبوده و اینکه برخی افراد می‌گویند آقای باهنر رفته و صدر آمده تغییری در کل ایجاد نخواهد کرد.
وی در پاسخ به این پرسش که ایا انتخاب نشدن باهنر سیاسی بوده است گفت: مگر می‌شود کار انتخابات مجلس سیاسی نباشد.
توکلی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه در گذشته آقای باهنر طی اظهارنظری اعلام کرد که هیچ تغییری در هیات رئیسه رخ نخواهد داد، را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ اظهارداشت: آقای باهنر به دلیل پایبندی که به تصمیمات فراکسیون اکثریت دارد در انتخابات هیات رئیسه نامزد نشدند اما اگر در جلسه علنی نامزد می‌شد، رای می‌آورد.
این نماینده اصولگرا در پاسخ به این پرسش آیا از سوی نمایندگان حامی دولت این تغییر در هیات رئیسه رخ داده است گفت: اکثریت عمومی فراکسیون اصولگرایان حامی دولت بوده و تغییری در رفتار مجلس رخ نخواهد داد.

**غفوری‌فرد: باهنر به رای آوردن خوشبین بود
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه باهنر به رای آوردن خوشبین بود، گفت: باهنرتلاش زیادی برای این انتخابات نکرد و به رای آوردن خوشبین بود و احتمال نمی‌داد که در صورت عدم تلاش رای‌ او به آقای صدر برسد.
به گزارش خبرنگار ایلنا ‏‌حسن غفوری‌فرد در حاشیه این کنگره در خصوص علت کاندیدا نشدن در انتخابات هیات رئیسه مجلس گفت: قبل از اینکه در صحن علنی مجلس تصمیم گیری شود در جمع فراکسیون اصولگرایان رای‌گیری صورت گرفته بود که بنده جزو 6 نفر اول دبیران نبودم و آقای باهنر نیز جزو دو نفر نواب رئیس نبود.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: برای حفظ وحدت فراکسیون و حفظ اتحاد در میان اصولگرایان یک تعهد اخلاقی وجود داشت به همین دلیل ما در انتخابات هیات رئیسه کاندید نشدیم و به این ترتیب دکتر فرهنگی به ‌عنوان دبیر و آقای صدر هم به‌ عنوان نایب رئیس به هیات رئیسه وارد شدند و بنده به همراه آقای باهنر از جمله افرادی بودیم که سریعا به آن دو نفر تبریک گفتیم.
وی در پاسخ به این پرسش که اگر در انتخابات هیات رئیسه کاندید می‌شدید، آیا رای می‌آوردید اظهارداشت: من علم غیب نداشتم و نمی‌توانم در این باره توضیح دهم اما اگر آقای باهنر کاندیدا می‌شدند از دوره‌های قبل نیز بیشتر رای می‌آوردند ولی برای حفظ وحدت میان اصولگرایان و احترام به رای فراکسیون تصمیم گرفتیم که کاندید نشویم.
غفوری‌فرد در ارزیابی خود از هیات رئیسه جدید مجلس گفت: انشاء‌الله کار خود را با قوت بیشتر انجام داده و موفق خواهند شد.
این نماینده اصولگرا در پاسخ به این پرسش که تحلیل شما ازا ین که هیات رئیسه جدید بیشتر ترکیب دولتی دارد، چیست اظهار داشت: این موضوع را قبول ندارم و هیات رئیسه در یک فضای کاملاً ازاد و رقابتی انتخاب شد و این فضا هم در فراکسیون اصولگرایان و هم در صحن مجلس مشخص بود و همکاری با دولت و نظام جمهوری اسلامی افتخار ماست.
وی ادامه داد: دولت دهم در یک انتخابات آزاد، منتخب مردم شناخته شده و بیش از 24 میلیون رای کسب کرد به همین دلیل وظیفه همه ما این است که از آن حمایت کنیم و این هم به معنای دولتی شدن هیات رئیسه نیست.
غفوری‌فرد با بیان اینکه همه اصولگرایان حامی دولت هستند گفت: مطمئنا باشید هیات رئیسه بر مشی مستقلانه خود ادامه خواهد داد و اقتدار خود را حفظ خواهد کرد و حفظ استقلال به معنای مخالف بودن با دولت نیست.
این نماینده مردم در پاسخ به این پرسش که آیا کاندید نشدن باهنر غیر منتظره نبود گفت: ایشان تلاش زیادی برای این انتخابات نکرد و به رای آوردن خوشبین بود و احتمال نمی‌داد که در صورت عدم تلاش رای‌اش به آقای صدر برسد ولی سایرین این احتمال می‌دادند که اگر کاندید شوند بیشتر رای خواهدآورد.

**ضرغامی: رسانه ملی هرگونه راهپیمایی که مجوز قانونی داشته باشد را پوشش خبری می‌دهد

به گزارش خبرنگار ایلنا، عزت‌الله ضرغامی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که ارزیابی شما از تقاضای مجوز برای تجمع در 22 خرداد چیست و آیا این مراسم را پوشش خبری می‌دهید گفت: ‌مسوولیت این موضوع به عهده دستگاه مربوطه است و رسانه ملی هرگونه راهپیمایی، تجمع و حضوری که مجوز قانونی داشته و ضوابط لازم قانونی را برخوردار باشد حتما پوشش لازم را خواهد داد.
رئیس سازمان صداوسیما در پاسخ به این پرسش که پیام مراسم 14 خرداد چیست؟ اظهارداشت: پیام این مراسم تجدید بیعت با امام(ره) به ویژه در حوزه بصیرتی که امام راحل همواره از یاران خود توقع داشتند.
وی در پاسخ به این پرسش که چه برنامه‌هایی برای مناظره‌های صداوسیما دارید گفت: برخی تصورشان این است که موضوع تند سیاسی که در بسیاری از اوقات جامعه را به تنشج می‌کشاند حتما مناظره است. در حال حاضر مناظره در سطح وسیع مطرح شده که در آن افراد مختلفی با نگاه‌های متفاوت حضور دارند.
رئیس صداوسیما در پاسخ به این پرسش که آیا سازمان متبوعش از تمام ظرفیت‌های نظام استفاده می‌کند گفت: در همین دوران فتنه مشخص شد که عده‌ای با اصل نظام جمهوری اسلامی مخالف هستند و تکلیف‌شان روشن شد و آنهایی که با اصل نظام موافق بوده و با عمود اصلی این نظام همراهی و همسو دارند در یک مسیر قرار گیرند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا به نظر شما در حوادث بعد از انتخابات بخشی از ظرفیت‌های نظام نادیده گرفته شده است؟ اظهار داشت: روزهای اول بعد از انتخابات به دلیل شرایط سیاسی، امنیتی و دخالت بیگانگان شرایط خاصی داشت که در آن شرایط همه سعی کردیم مسیرهایی را طی کنیم که در آن حالت نقطه نظرات مختلف مطرح شود اما بسیاری برای ما شرط و شروطی گذاشتند که اگر آنها این کار را انجام نمی‌دادند در یک فضای کاملاً دمکراتیک می‌توانستند در رسانه ملی حضور یافته و گفت‌و‌گو کنند.
وی ادامه داد: این نکته که می‌گویید به ذهن نمی‌آید اما بعد از آن مقطع که پشت سر گذاشته شد در چارچوبی نیازهایی که نظام دارد این فضا باز و در حال نشان دادن خود بوده و در بسیاری از عرصه‌ها قابل نشان دادن است.
رئیس صداوسیما در پاسخ به این پرسش که با توجه به این توضیحات ، آیا فضای نابرابر را در حوادث بعد از انتخابات در صداوسیما قبول دارید ؟گفت: خیر ،من چه زمانی چنین مطلبی را بیان کردم.  

نظرات 1 + ارسال نظر
mojtabahojatoleslami@hotmail.com جمعه 21 خرداد‌ماه سال 1389 ساعت 14:43

سلام، بر مبنای گزارش بانک مرکزی ۸۷ درصد دستمزد کارمندان و کارگران خرج هزینه‌های خوراکی میشود. سال گذشته این ۴۷ درصد بود. خدا‌را شکر انتخاب آقای احمدی‌نژاد واقعا وضع ما را تغییر داده.آقا محمود دکتر ،بسیجیها و پاسدارها انتخابات را با گلوله برای شما خریدند آیا این برو بچهای شما میتونند تورّم و اقتصاد هرج مرج و گرسنگی را هم با یک گلوله از بین ببرند؟ آیا گلوله‌های اینها میتونه اجاره من رو هم بده،برای خانواده من لباس بخره، خرج تحصیل بچه‌های من بشه؟ لعنت بر من و تمام کارگر‌هایی دیگری که به تو رای دادیم.خدا خودش رحم کند.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد