آیتالله واعظ طبسی:
نگذاریم بعضی افراد نظام شهید فیزیکی یا شخصیتی شوند

تذکر دادن و امر به معرف نباید حتما توسط بسیجیان صورت گیرد/شخصیتهای نظام، سرمایهای برای جامعه اسلامی هستند/گاهی متاسفانه در قضاوتهایمان تندروی میکنیم/دولت موظف است جایگاه و منزلت مجلس را حفظ کند.
ایلنا: تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه " شخصیتهای نظام، سرمایهای برای جامعه اسلامی هستند" تاکید کرد:نگذاریم بعضی افراد نظام شهید فیزیکی یا شخصیتی شوند و بعد به تمجید از آنها بپردازیم.
به گزارش ایلنا، آیتالله واعظ طبسی در دیدار مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی گفت: قوای سهگانه از جایگاه ویژهای در نظام اسلامی برخوردار هستند و طبق قانون اساسی هیچ کدام از این سه قوه نمیتوانند در امور یکدیگر دخالت کنند، ولی اگر عدم دخالت قوا به معنای بیگانه بودن و تقابل باشد، نظام آسیب خواهد دید.
وی با تاکید بر تعامل مجلس و دولت افزود: مجلس شورای اسلامی نباید نسبت به موفقیت دولت بیتفاوت باشد و دولت نیز موظف است جایگاه و منزلت مجلس را حفظ کند تا با ایجاد یک رابطه صمیمی و دور از جناحبندی و سیاسیکاری با همت و کار مضاعف در خدمت به مردم بکوشند.
وی تصریح کرد: هرچه بیشتر به تضادها دامن زده و دنبال تحقق سلایق خودمان باشیم، بدون شک دشمن زمینه را برای آسیبرسانی در مسائل فرهنگی فراهمتر خواهد دید.
این عضو مجلس خبرگان با ابراز خرسندی از تفاهم مجلس و دولت در اجرای لایحه هدفمندسازی یارانهها گفت: هدفمندی یارانهها کاری فوقالعاده مهم و ضروری است و اگر ما به دنبال یک سیستم اقتصادی مستقل هستیم، باید حتما این لایحه به اجرا درآید، ولی قطعا دقت و کارشناسی خاصی لازم دارد.
وی افزود: از این که مجلس شورای اسلامی در تصویب این لایحه با رهنمود رهبر معظم انقلاب و بدون عدول از موضع قانونی خود از همه مساعی و تدابیر نمایندگان برای اقناع دولت به اجرای این طرح استفاده کرد و از دولت محترم که این زمینه را پذیرفت و انشاءالله آن را به خوبی به اجرا در میآورد، تشکر میکنم.
وی تاکید کرد: خواسته امامت جامعه اسلامی بر این است که دولت و مجلس با مشارکت یکدیگر این مهم را پیش ببرند و اگر مشکلی در اجرا پیش آمد، با تعامل و همکاری درصدد رفع آن برآیند و مشکلات را گردن طرف مقابل نیندازند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به بحث امنیت اجتماعی و عفاف در پایتخت معنوی ایران اشاره کرد و افزود: مساله «تذکر دادن» با یک زبان ملایم و تاثیرگذار باید در جامعه اسلامی به یک فرهنگ تبدیل شود و همانگونه که نسبت به نماز و سایر عبادات خود احساس تکلیف میکنیم، باید نسبت به ناهنجاریهای جامعه واکنش نشان دهیم.
وی افزود: تذکر دادن و امر به معرف نباید حتما توسط بسیجیان صورت گیرد، بلکه همه افراد مومن و معتقد به اصل اسلام، بسیجی محسوب میشوند و باید این احساس مسوولیت را داشته باشند.
وی با اشاره به بودجه 200 میلیارد تومانی استان خراسان در بخش فرهنگی در سال جاری گفت: در سفر نوروزی رهبر معظم انقلاب به مشهد مقدس، در جلسهای در محضر ایشان، بحث همین بودجه مطرح شد که به استاندار خراسان رضوی تاکید فرمودند برای استفاده از این ظرفیت از صاحبنظران مشورت بخواهید که کدام روش در فرهنگسازی و خدمات فرهنگی موثر است و فکر نکنید اگر راهی پیدا نکردید، بالاخره این بودجه باید مصرف شود. یکی از چیزهای بسیار مفید، تدوین کتاب است و آنچه که فایده چندانی ندارد، همین برگزاری همایشها و کنفرانسها تشریفاتی است.
نماینده ولی فقیه در خراسان خطاب به نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس گفت: انتظار میرود نمایندگان استان نظارت و پیگیری جدی در موارد مصرف بودجه فرهنگی استان داشته باشند تا کاملا در موارد درست و بجایی که مصداق کامل کار فرهنگی محسوب میشود، هزینه شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه " شخصیتهای نظام، سرمایهای برای جامعه اسلامی هستند" گفت: گاهی متاسفانه در قضاوتهایمان تندروی میکنیم، در حالی که اگر مصلحت اسلام را بر همه چیز مقدم بداریم، زود قضاوت نمیکنیم و دست به تخریب شخصیتها نمیزنیم. همانطور که امروز میتوانیم از دست دادن شهید مطهریها و شهید بهشتیها را درک کنیم، نگذاریم بعضی افراد نظام شهید فیزیکی یا شخصیتی شوند و بعد به تمجید از آنها بپردازیم.
وی اظهار کرد: برای این که شخصیتها به هم نزدیک شوند و همه بتوانند برای اسلام و مصلحت نظام سخن بگویند، باید در قضاوتهایمان تجدید نظر کنیم؛ نه نقایص و عیوب را نادیده بگیریم و نه آنچنان آنها را بزرگ کنیم که گویی حادثه غیرقابل جبرانی اتفاق افتاده است.
در این دیدار که در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار شد، آیتالله واعظ طبسی ضمن تسلیت این ایام، گفت: از اتفاقاتی که در آخرین روزهای زندگانی آن حضرت اتفاق افتاد میتوان پنج اصل مهم شامل عدم کتمان حقیقت در حوادث تاریخی، اعتقاد راسخ به محوریت امامت در جامعه اسلامی، تلاش برای معرفی جایگاه و منزلت رهبری جامعه اسلامی به افکار عمومی جوامع بشری، مقدم دانستن مصلحت اسلام بر همه امور و عدم تاثیرپذیری اصول کلی نظام اسلامی از شرایط روز را فرا گرفت.