صفار هرندی:
لوایح دوقلو در دولت اصلاحات همان جمهوری مشروطه اسلامی بود

افرادی که به دنبال حذف شورای نگهبان بودند،امروز ایده خود را به مجمع تشخیص بردند/ خیلی از این افراد که برخلاف سایرینشان علیهالسلامترند به جمهوری مشروطه اسلامی معتقدند.
ایلنا: وزیر ارشاد دولت نهم گفت: همانهایی که روزی پیشنهاد حذف شورای نگهبان را داده بودند امروز به تکاپو افتادهاند تا نظارت شورای نگهبان را حذف کنند.
به گزارش خبرنگار ایلنا صفار هرندی صبح امروز در همایش تجلیل از وزرای بسیجی دولت نهم گفت: امتداد مسیر شهید مطهری برای پاسخگویی به سوالاتی که امروز مطرح میشود ضرورت دارد زیرا خیلی از مسائلی که امروز مطرح میشود شاید به شکل امروزی آن در زمان استاد شهید مطرح نبوده است.
وی ادامه داد: شهید مطهری در دوره خود با کسانی همراه بود که اگر ادامه مسیر وی با آنها ادامه مییافت چه بسا زاویه فکریاش با آن افراد مشخصتر میشد. بهعنوان مثال همان آقای بازرگانی که با شهید مطهری اعلامیه مشترک امضا میکنند سالها بعد میگوید من به چیزی تحت عنوان جمهوری اسلامی با چنین نقش و خصوصیاتی که احکام شریعت بر آن اجرا شود اعتقاد ندارم.
صفار هرندی با بیان اینکه شعار مردم تا پیروزی انقلاب استقلال آزادی حکومت اسلامی بود گفت: شکل حکومت بعدا مشخص شد که جمهوری اسلامی شود یعنی محتوا همان بود که مردم میگفتند.
وی تاکید کرد: اگر مطهری این روزها در بین ما بود همانطور که در دهه 50 با احساس وظیفه به جنگ مارکسیسم و سوسیالیسم رفت امروز نیز با افرادی که با وجود ادعای قبلی که نمای فکری و شخصیتی شان در مکتب امام صادق و شاگردی حضرت امام بود چالش داشت.
صفار هرندی ادامه داد: این افراد که امروز عناوینی دارند وامدار انقلابی هستند که با نام خدا تاسیس شد اما اگر جمهوری اسلامی تشکیل نشده بود کسی چیزی بار آنها نمیکرد حال مدعی شدهاند و تعریفی از نظام میکنند که با تعریف دشمنان نظام انطباق بیشتری دارند این افراد هنوز هم خود را ورثه ظاهری و باطنی امام جلوه میدهند اما وقتی به روح حرفهایشان مراجعه میکنیم میبینیم که مدتهاست با امام فاصله گرفتهاند و برخلاف گفته امام که فرمودند جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد میگویند که میتوان یک کلمه از آن کم کرد و حتی یک کلمه بر آن افزود.
مشاور فرمانده کل سپاه گفت: در همین رابطه برداشت من این است که خیلی از این افراد که برخلاف سایرینشان علیهالسلامترند به جمهوری مشروطه اسلامی معتقدند.
وی بدن ذکر نان این افراد مدعی شد: افرادی که در کنار امام بودند، جایگاههای رفیع نظام را داشتند، پستهای بزرگی گرفتند و مناسب بزرگی را هشت سال یا بیشتر اشغال کردند حتی با مخالفان نظام هم چانه زدند اما محتوای حرفهای آنها امروز این است که جمهوری اسلامی امام کاربرد ندارد.
وزیر ارشاد دولت نهم خاطرنشان کرد: در پیشنهادهایی که در دوران اصلاحات به اسم اصلاح سیستم مطرح میشد و لوایح دوقلو که از این جنس بود را میتوان بهعنوان مثال نام برد که این یعنی همان جمهوری مشروطه اسلامی است.
صفارهرندی گفت: همانهایی که روزی پیشنهاد حذف وزارت شورای نگهبان را داشتند امروز هم به تکاپو افتادهاند تا نظارت شورای نگهبان را حذف کنند اما خوشبختانه شنیدهام با هوشیاری که در جامعه نسبت به این تفکر انحرافی حاصل شده دست اندرکاران اصلی مایوس شدهاند و تقریبا حرف خود را به مجمع تشخیص مصلحت نظام بردند تا با دست کاریهایی شرایط قانون انتخابات و نظارت شورای نگهبان را به مسیری ببرند که دیگر از درون آن رئیسجمهور در نمیآید و یا رئیسجمهوری که حاصل آن خواهد بود به نوعی شاناش به مرکزیت و رهبری نظام تنه میزند.
وی تصریح کرد: همان چیزی که دوم خردادیها به دنبال آن بودند و رسما میگفتند و البته آدمهای وقیحتری مطرح میکردند که ما به دنبال حاکمیت دوگانه هستیم میخواستند نظام را از داشتن مرکزیت که حرف اول را بزند تهی کنند در حالی که همین موضوع رمز ثبات ما از ابتدای انقلاب تاکنون بوده و هست.
صفار هرندی اضافه کرد: حال نیز میگویند چکار کنیم که وجوه دمکراتیک نظام را تقویت کنیم بنابراین مطرح میکنند آن قسمتهای حکومت را که مردم مستقیم انتخاب نمیکنند مثل رهبری را زماندار کرده و یا به آن چارچوب بدهیم تا بتوانیم با دمکراسی معمول با جهان تطبیق دهیم. اینها بهانهای است برای طفره رفتن از قبول سیتمی که خالص و مبتنی بر آیین الهی و خواست مردم باشد.
وی گفت: این روزها برخی نشستهاند فرمایشات امام را دسته بندی میکنند و میگویندامام زمان نجف یک چیز بود امام زمان پاریس چیزی دیگر و امام پس از انقلاب چیز دیگر و در نتیجه حرف امام هم حرفی نیست که ما خود را خرج آن کنیم در حالی که حرف امام درهمه مراحل روح یگانهای بود برای تشکیل جمهوری اسلامی ایران.
مشاور فرمانده کل سپاه گفت: اگر امروز شهید مطهری بود حتما با جریانی که این روزها حرفهای التقاطی میزند درگیری فکری داشت زیرا همانهایی که روزی سمپاد گروهک فرقان و مجاهدین بودند آمدند و تنور خود را با هیزمهای غربی آتشین کنند ومی گویند اسلام به تنهایی کفایت نمیکند و ما باید مضامین حکومتی را از لیبرالی بگیریم.
وی ادامه داد: در انتخابات صرف نظر از خیل گستردهای از مردم که به هوای دریافتهای سابق از این جماعت که به آنها دل بسته و میگفتند این همان نخست وزیر امام است آمده و 13، 14 میلیون هم به نحوی رای دادهاند اما همین آقایان میگفتندکه ما همان افراد سابق نیستیم و با افکار امام هم خداحافظی کردهایم.
این وزیر دولت نهم گفت: شاید کمونیستها هم ایقندر وقیحانه حرمت اعتقادات جامعه را نشکسته بودند.
وی در پایان تصریح کرد: این جریان به اصطلاح جنبش سبز که پا را از مرزها این همه فراتر گذاشتند و به یاوه گویها پرداختند بحمدالله جوابشان را از مردم گفتند و طرد شدند.
سلام دوست عزیز داشتم تو گوگل سرچ می کردم که به وبلاگ شما خوردم . وبلاگ خوبی داری . به وبلاگ منم سر بزن ممنونم