آیتالله هاشمی رفسنجانی:
باید فضایی در کشور ایجاد شود که نیروهای نخبه انگیزه لازم برای فعالیت داشته باشند

اگر در فرهیختگان و دانشگاهیان این احساس به وجود آید که مسئولان در جهت صحیح در حال حرکت هستند حاضر به همهگونه همکاری هستند و به عنوان قشر مرجع میتوانند روند حرکت امور را تسهیل کنند/ تقویت انسجام ملی اولویت سال جدید باشد.
ایلنا:رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تایکد کرد:باید فضایی در کشو ایجاد شود که نیروهای نخبه انگیزه لازم برای فعالیت داشته باشند.
به گزارش ایلنا،آیتالله اکبر هاشمیرفسنجانی در دیدار جمعی از اعضای فراکسیون متخصصین مجلس شورای اسلامی و همچنین اعضای هیات رئیسه مجمع متخصصینتقویت انسجام ملی را مهمترین اولویت سال 89 عنوان کرد و گفت: جلب مشارکت عمومی با توجه به مسائلی که در حوزه هدفمند کردن یارانهها در سال جدید با آن روبه رو هستیم از اهمیت بالایی برخوردار است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ تاکید کرد: اگر در فرهیختگان و دانشگاهیان این احساس به وجود آید که مسئولان در جهت صحیح در حال حرکت هستند حاضر به همهگونه همکاری هستند و به عنوان قشر مرجع میتوانند روند حرکت امور را تسهیل کنند.
هاشمی رفسنجانی؛ افزود: همهگونه منابع کافی انسانی، طبیعی و سرمایهای برای پیشرفت در اختیار داریم و با مدیریت صحیح میتوانیم ضمن استفاده از این منابع، کشور را از لحاظ اقتصادی، سیاسی واجتماعی توسعه دهیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اظهار نگرانی از مهاجرت نخبگان به خارج از کشور تصریح کرد: باید تلاش کنیم ضمن فراهم آوردن شرایط تحصیل به ویژه در حوزه تحصیلات تکمیلی؛ فضایی در کشو ایجاد شود که نیروهای نخبه انگیزه لازم برای فعالیت را دارا باشند.
وی ایجاد ارتباط میان صنعت و دانشگاه را برای اجرایی شدن طرحهای علمی مهم ارزیابی کرد و گفت: پارکهای علمی و فناوری میتواند پلی میان صنعت و دانشگاه باشد و نخبگان در این مراکز میتوانند طرحهای علمی خود را به مراحل اجرایی نزدیک کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با تقدیر از تلاشهای نمایندگان مجلس شورای اسلامی؛ گفت:برنامه پنجم توسعه مهمترین سندی است که در سال 89 توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی به تصویب خواهد رسید و نمایندگان با بحث و بررسی باید تلاش کنند تا این برنامه بتواند کشور را به سمت توسعه مطلوب و همهجانبه هدایت کند.
در ابتدای این دیدار کریم زارع و نصیرزاده رئیس و دبیرکل انجمن متخصصین ایران مطالبی را در خصوص وضعیت علمی کشور و همچنین کیفیت آموزش عالی به اطلاع رساندند.
همچنین در این دیدار جلالی، گروسی، حدادی، طاهرخانی و موید حسینی از اعضای فراکسیون متخصصین مجلس شورای اسلامی؛ مطالبی در خصوص نگاه این فراکسیون به بخش خصوصی و تقویت آن، توجه به بخش صنعت، لزوم توجه به سند چشمانداز در توسعه کشور، تقویت مشارکت عمومی و توجه جدی به دانشگاهها و تقویت دانشگاههای غیردولتی؛ بیان کردند.
http://ilna.ir/newsText.aspx?ID=118475