سردار علایی در گفتوگو با ایلنا:
طرح موضوع تحریم سپاه جنبه روانی و تبلیغاتی دارد

ایران همیشه در موضع دفاعی قرار داشته است و در راهبرد دفاعی ما هیچگاه سیاست جنگ پیشدستانه و یا تهاجم به خاک کشورهای دیگر معنا نداشته است/شناخت ایران هستهای میتواند راهی برای خروج مذاکرات از بن بست باشد.
ایلنا: یکی از فرماندهان سابق سپاه گفت: طرح موضوع تحریم سپاه آثار روانی و تبلیغاتی دارد چرا که حوزهای برای اعمال مواضع تنبیهی در مورد این نیروها وجود ندارد.
سردار حسین علایی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا،با بیان این مطلب که حوزه فعالیتهای سپاه پاسداران در حیطه مسائل داخلی است و برهمین اساس امکان اعمال محدودیت برای این نیروها از سوی کشورهای غربی وجود ندارد اظهار داشت: سپاه پاسداران نیرویی است که با تکیه به توانمندیهای داخلی به فعالیت خود ادامه میدهد و عمده نیازهای خود را از طریق وزارت دفاع تامین میکند.
وی افزود:مسیر تحریمهای ایران به جایی نمیرسد و بهتر است مسوولین آمریکایی با تغییر سیاستهای خود نسبت به جلوگیری از دستیابی ایران به فناوری صلحآمیز هستهای خودداری کنند.
علایی تصریح کرد: شناخت ایران هستهای میتواند راهی برای خروج مذاکرات از بن بست باشد؛ما از جمله نخستین کشورهای پذیرنده معاهده ان پی تی بودیم و هیچ گاه از مفاد ان سرپیچی نخواهیم کرد.
وی متذکر شد: ایران سالیان درازی است که در شرایط تحریم تسلیحاتی و اقتصادی آمریکا قرار دارد وتلاش های جدید آمریکاییها نیز برای گستردهتر کردن دامنه این تحریمهاست.
به گفته علایی با وجود آنکه آمریکاییها عمده تمرکز خود را بر جلوگیری از توسعه دانش هستهای ایران قرار داده بودند اما این امر در جلوگیری از توسعه غنیسازی اورانیوم کشورمان تاثیری نداشته است.
وی با عنوان این مطلب که فعالیتهای هستهای ایران در حوزه صنعتی و به منظور تامین انرژی پاک بوده است گفت:در راهبرد دفاعی ایران استفاده از سلاح هستهای جایی ندارد.
این تحلیلگر مسائل دفاعی یادآور شد:داشتن سلاح هستهای تهدیدزا است و از دیدگاه نظام جمهوری اسلامی سلاح هستهای امنیتزا تلقی نمیشود تا به دنبال دستیابی به آن باشد.
وی تاکید کرد: ایران همیشه در موضع دفاعی قرار داشته است و در راهبرد دفاعی ما هیچگاه سیاست جنگ پیشدستانه و یا تهاجم به خاک کشورهای دیگر معنا نداشته است.
علایی با بیان این نکته که سیاستهای رییس جمهور آمریکا مبنی بر تهدیدزا بودن ایران با واقعیتهای نظام جمهوری اسلامی هیچ همخوانی ندارد،خاطرنشان کرد:تلاشهای ما در بومیسازی دانش هستهای تنها برای مصارف صلح آمیزی چون کشاورزی و پزشکی بوده است.