قلم

سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

قلم

سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

جزییات طرح تجمیع انتخابات

محمد هاشمی در گفت‌وگو با ایلنا مطرح کرد:
جزییات طرح تجمیع انتخابات


وزارت کشوری که امروز معاون آن با این طرح مخالفت می‌کند، در سال 85 پیشنهاد دهنده این طرح بود و آن را دنبال می‌کرد/با تجمیع انتخابات علاوه بر افزایش مشارکت مردم در انتخابات موجب بهره‌وری بیشتر از امکانات کشور می‌شود.


 

ایلنا: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام جزییات طرح تجمیع انتخابات را تشریح کرد.
محمد هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درپاسخ به سوالی که به طرح تجمیع انتخابات اشاره داشت با بیان اینکه سابقه این طرح به سال 81 برمی‌گردد،گفت: در سال 85 وزیر کشور وقت یعنی آقای پورمحمدی با توجه به مشکلاتی که در مورد انتخابات مطرح است راهکار تجمیع انتخابات را بیان کرد و این مورد را طی نامه‌ای به رهبری ارسال کرد.
وی با اشاره به مخالفت معاون سیاسی وزیر کشور با تجمیع انتخابات و با بیان اینکه سلایق مختلف در کشور وجود دارد:همین وزارتخانه‌ای که امروز یک معاون آن با این طرح مخالفت می‌کند، در سال 85 پیشنهاد دهنده این طرح بود و آن را دنبال می‌کرد.
عضو حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به وجود 4 انتخابات در کشور،گفت:دو انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی با توجه به اینکه در قانون اساسی برای آن قید زمان ذکر شده است نمی‌توان با انتخابات دیگر تجمیع کرد اما دو انتخابات دیگر یعنی شوراها و خبرگان در قانون اساسی برای آن قید زمان تعیین نشده است و می توان از به عمر شوراها اضافه کرد.
وی با بیان اینکه تجمیع انتخابات به این دیل صورت می گیرد که هر سال در کشور انتخابات برگزار نشود،گفت: تجمیع انتخابات با این منطق که تعداد انتخابات کاهش پیدا کند و از هر سال یک انتخابات به هر دو سال یک انتخابات تبدیل شود، بحث شد که انتخابات به همین شکلی که مطرح شده ‌تلفیق شود. مناسب این بود که هر یک از دو انتخاباتی که زمان قطعی و ثابت دارند با یکی از دو انتخاباتی که انعطاف‌پذیر هستند و می‌توان در زمان آن تغییر حاصل کرد، به صورت دو به دو با هم جمع شوند و بدین ترتیب انتخابات ریاست جمهوری با شوراها و انتخابات مجلس شورای اسلامی با مجلس خبرگان تجمیع شوند و این ترکیب که بررسی و تصویب شد، مناسب‌ترین ترکیب به نظر می‌رسید.
به اعتقاد هاشمی  اگر هر سال در کشور انتخابات برگزار شود فضای جامعه تحت تاثیر قرار می گیرد و یکی از مزیت های تجمیع انتخابات جلوگیری از تحت تاثیر قرار گرفتن فضای کشور و صرفه جویی در زمان است.
وی با بیان اینکه تجمیع انتخابات موجب افزایش مشارکت مردم در انتخابات می‌شود،خاطرنشان کرد:با تجمیع انتخابات علاوه بر افزایش مشارکت مردم در انتخابات موجب بهره‌وری بیشتر از امکانات کشور در حوزه‌های مختلف مدیریتی، سیاسی و اقتصادی می‌شود.  
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد