همبستگی ملیای که امروز در جریان است، در تاریخ ایران بینظیر است/ بسیاری تلاش میکنند با انتشار اخبار دروغ، گردوغبار به پا کنند/ باید در همه مسائل دنیا دخالت کنیم/ پشت لبخند هر سیاستمداری یک خنجر است.
ایلنا: محمود احمدینژاد به اظهارات رییس جمهور آمریکا اشاره کرد و گفت: این آقایی که جدیدا آمده و با بمب با مردم صحبت میکند، به افغانستان و عراق آمده و بیش از یک میلیون و 300 هزار نفر را کشته و طلبکار هم هست!
به گزارش خبرنگار ایلنا، رییسجمهور در ادامه سفر هیات دولتش به استان آذربایجان غربی در دیدار با جمعی از فرهیختگان و منتخبین این استان با بیان اینکه در دنیا سه بهار وجود دارد، اظهار داشت: بهار اول بهار طبیعت است که حقیقت آن با بهار هویدا میشود و در غیر این صورت هیچگاه حقیقت طبیعت شکوفا نمیشد.
رئیس دولت دهم، بهار دوم را بهار انسان عنوان کرد وگفت: بهار انسان زمانی است که جلوههای اسامی خداوند در انسان بروز کند. محدود افرادی بهاری شدند. مانند بزرگان و شهدا. اما ما آنقدر در زمستان انسانیت منجمد بودیم که نتوانستیم بهار انسان را مشاهده کنیم.
وی بهار سوم را بهار جامعه بشری، دانست و گفت: آیا میارزد که خداوند انسان را خلق کند که اینگونه زندگی کند؟
رییسجمهور با بیان اینکه جامعه بشریت هنوز بهار را تجربه نکرده است، اظهار داشت: زمانی که دو سیاستمدار میخواهند با هم حرف بزنند هرچقدر هم صمیمی باشند، اما تمام حرفهایشان را به هم نمیزنند. بسیاری از سیاستمداران که در صحبت کردن با شما لبخند بر لب دارند، پشت لبخند آنها خنجری است و آنها منتظر هستند که شما در گفتمانتان اشتباه کنید تا سریعا به قلب شما بزنند.
وی با بیان اینکه چه رمزی در بهار است که زمان تحویل سال همه تنشها و نامهربانیها از دل و جان پاک شده و انسان احساس میکند که همه را دوست دارد، ادامه داد: باور این است که حقیقت بالاتری در نوروز نهفته که باعث شادی میشود. بهار یک نشان، یک وعده و دریچهای است که خدا آن را کنار زده تا فطرت انسان بتواند بهار را دیده و از آن خوشحال شود.
احمدینژاد در بخش دیگری از سخنان خود شرایط امروز ایران را چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بینالملل، بهترین شرایط تاریخ ایران دانست و گفت: همبستگی ملیای که امروز در جریان است، در تاریخ سرزمین ایران بینظیر است. بسیاری تلاش میکنند با انتشار اخبار دروغ، گردوغبار به پا کنند اما همدلی ملت در اوج است و همه مرز بندیها در حال برچیده شدن است.
وی به بحران مالی جهان اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه شرایط اقتصادی جهان، کشورها را مجبور به عقبگرد کرده، اما ما در جهت رشد اقتصادی در حال حرکت هستیم. آنها ما تحریم کردند و فکر کردند که میتوانند جلوی حرکت ما را بگیرند اما دیدید که ما دور حرکتمان را افزایش دادیم.
رییس جمهور ادامه داد: هر چند هنوز به طور کامل شکوفا نشدهایم اما حرکت ما رو به جلو است. کما اینکه در عرصه بینالمللی، ایران قدرتمندترین کشور دنیاست و خود آنها نیز به این مساله اذعان دارند. تا 15 سال پیش معیار قدرت کشورها، سلاح و تمرکز بر منابع جهانی بود. اما معیار قدرت در حال حاضر، قدرت دفاع از خود و تاثیرگذاری بر مناسبات جهانی است.
وی با اشاره به اینکه دولت آمریکا در آمریکای جنوبی صدها میلیارد دلار سرمایهگذاری کرده است، یادآورشد: این در حالی است که ایران یک صدم آنها نیز در این کشورها سرمایهگذاری نکرده، اما خود آمریکاییها میگویند از نفوذ ایران در آمریکا جنوبی نگران هستند. چون در اروپا و حتی خود آمریکا، خفقان ایجاد شده و آنها به مردمشان اجازه اظهارنظر نمیدهند.
رییس جمهور در ادامه سخنان خود به پرتاب اولین ماهواره ایران به فضا در سال 87 اشاره کرد و گفت: در آن زمان ما به دنبال امتحان فرستادن ماهواره و کنترل آن در فضا بودیم. وقتی کشورهای غربی به فضا ماهواره پرتاب میکنند در هیچ کشوری شور شعفی رخ نمیدهد زیرا معتقدند این اقدام کشورهای غربی برای آنها سودی ندارد. اما زمانی که ماهواره ما به فضا پرتاب شد، آنها خوشحال شده و با پول خود شیرینی میدادند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حال حاضر باید ابتدا ماموریتها و مسوولیتهای خود را انجام دهیم، بعد تهدیدها و تحریمهای دشمن را به فرصت تبدیل کنیم، گفت: در ابتدای امر باید به فکر ساختن کشور باشیم و در همه مسایل دنیا باید دخالت کنیم و اجازه ندهیم علیه ملتها و ملت ما طراحی صورت گیرد. به همین دلیل باید از سرمنشاها موضوعات را کنترل کنیم.
رییس جمهور رمز ماندگاری ایران را تبدیل تحریمها و تهدیدها به فرصت دانست و گفت: در همین یکسال گذشته، این توطئههایی که علیه ما کردند، به گفته خودشان میتوانست صد حکومت را از پای در بیاورد، اما یکی از ویژگیهای ملت ایران این است که همه تحریمها و تهدیدها را به فرصت تبدیل میکند. به همین دلیل از تحریم استقبال کردیم. هرچند که از این اقدامات آنها خوشحال نیستیم. ما دوست داریم با کشورها براساس منطق و گفتوگو ارتباط برقرار کنیم.
احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به برنامههای دولت در سال 89 اشاره کرد و گفت: یکی از کارهای ویژهای که دولت بودجه خوبی به آن اختصاص داده حمایت از بخش کشاورزی است. کشاورزی پایه استقلال و اقتصاد یک کشور است و اگر کسی مخالف آن است میتواند با استدلال آن را بیان کند.
وی افزود: دولت تصمیم گرفته که یک حمایت جانانه از بخش کشاورزی کند و کشاورزان نیز باید آستین همت خود را بالا زده تا سیستم آبیاری زمینهای کشاورزی و کشت را تغییر دهد.
وی به بخش مسکن نیز اشاره کرد و گفت: مسکن همواره دغدغه اصلی شهرنشینان بوده و همین دلیل دولت مصمم است که این امر را از فرصت دغدغه مردم خارج کند انشاءالله امیدواریم بتوانیم ظرف سه سال تولید مسکن به روز و با قیمت مناسب همراه شود.
احمدی نژاد به بیان علت تاکید دولت برای سرمایهگذاری در بخش فرهنگی پرداخت و گفت: همانطور که جسم برای ادامه حیات نیازمند هوا است. روح انسان نیز به پدیدهای به نام فرهنگ زنده است که اگر آسیب ببیند انسان نیز آسیب میبیند. به همین دلیل همه کارها باید با هدف فرهنگی صورت پذیرد.
رئیسجمهور با تاکید بر اینکه ما باید ایران را براساس الگوی بومی بسازیم، اظهار داشت: محور سرمایهگذاری، تخریب فرهنگی استکبار روی جداکردن انسانها از خودشان است تا شخص خود را گم کنند.
وی ادامه داد: آذربایجان غربی باید منطقه را تحت مدیریت خود در بیاورد و نباید از اینکه چهار شیپور بالا رفته و امواج میفرستند، غصه خورد. نباید انتظار داشته باشید که ما در تهران نشسته و نقاشی کنیم و برای شما راهکار ارائه دهیم.
http://ilna.ir/newsText.aspx?ID=116065