قلم

سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

قلم

سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

دفاع همسر مهدوی کنی از تفکیک جنسیتی

در همه دنیا هم ثابت شده که وقتی این دو جنس از هم جدا هستند، محیط آرامی از نظر فکری و عاطفی به وجود خواهد آمد ... رشد علمی دانشگاه امام صادق (ع) به میزان زیادی مرهون جداسازی جنسیتی است.
عصر ایران - حاجیه خانم قدسیه سرخه ای همسر آیت الله مهدوی کنی رئیس دیرین دانشگاه امام صادق (ع) مسولیت واحد خواهران این دانشگاه را برعهده دارد.  وی در گفت وگویی با نشریه پنجره ضمن دفاع از ایجاد واحد دانشگاهی کاملا زنانه در دانشگاه امام صادق (ع) به تشریح ابعاد فضیلتی این اقدام و تفکیک جنسیتی در این دانشگاه می پردازد. 
 
رئیس واحد خواهران دانشگاه امام صادق (ع) در این گفت وگو درباره شکل گیری این واحد گفت: وقتی یک استاد خانم، کنار یک دانشجوی دختر قرار می گیرد، بهتر مشکلات همدیگر را درک می کنند و به یکدیگر کمک می کنند. به علاوه از آنجا که دانشگاه ما اولین دانشگاهی بود که تماما توسط خانمها اداره می شد و هیچ الگویی در برابر خود نداشتیم، در اجرای تمام بخش ها از انتشارات گرفته تا کارهای پژوهشی، وقت و نظم و دقت خاصی صرف شد. این نظم خاص در مدیریت خانم ها خیلی بهتر اعمال می شود.  
به گزارش عصر ایران ، همسر آیت الله مهدوی کنی درباره اعمال تفکیک جنسیتی در دانشگاه امام صادق نیز اظهار داشت: در همه دنیا هم ثابت شده که وقتی این دو جنس از هم جدا هستند، محیط آرامی از نظر فکری و عاطفی به وجود خواهد آمد. یک بعد این جداسازی جنسیتی بعد اسلامی بود و بعد دیگرش به جهت عاطفه ها و رابطه ها که می تواند صمیمانه تر باشد.
 
رئیس واحد خواهران دانشگاه امام صادق با تایید اینکه همه اساتید این واحد را خانم ها تشکیل می دهند اضافه کرد: به جهت مختلط نبودن وقتی دو جنس مخالف از هم جدا هستند تمایل به ازدواج بیشتر است تا وقتی که با هم هستند؛ در اثر با هم بودن، ممکن است اغناء بشوند و زود تن به ازدواج ندهند. ولی نتیجه کار ما آمار بالایی است از ازدواج و با آن ازدواج و بچه دار شدن اینها می آیند در دانشگاه و تحصیلشان را ادامه می دهند.
 
حاجیه خانم قدسیه سرخه ای اضافه کرد: رشد علمی اینجا به میزان زیادی مرهون جداسازی جنسیتی است؛ به این خاطر که این فرصت را می دهند، بالاخره چون ما داریم از یک قسمت اسلامی اینها را انتخاب می کنیم. بعضی خانواده ها اجازه کار در محیط مختلط را به زنان نمی دهند ولی این جا در یک محیط کاملا زنانه خیلی راحت تر اجازه اشتغال می یابند و از طرف دیگر، در این محیط به جهت همجنس بودن مسائل هم را بهتر درک می کنند. مثلا وقتی خانمی می گوید بچه ام مریض است، او را درک می کنند. اینجا هم از نظر مدیریتی نظم کامل برقرار است و هم از نظر عاطفی بین کارمندان، دانشجویان و اساتید رابطه خوبی وجود دارد و همدیگر را درک می کنند.

وی ادامه داد: اختلاط نداشتن زن و مرد در دانشگاه امام صادق باعث درک بهتر افراد از هم شده و آنها بهترین الگو هستند برای هم که می بینند در اثر نظم و برنامه ریزی چگونه می توان موانع را از سر راه برداشت و افراد هم بتوانند به اشتغال و هم همسر و فرزند و تحصیل برسند. یک آدم تحصیلکرده بهتر میتواند به زندگی اش نظم بدهد. من همین جا سفارش می کنم و میل دارم بگویم بهترین روشی که زن ها می توانند جامعه ای را هدایت کنند که خودشان بانی آن باشند، راه علم اندوزی است. چون خیلی از اوقات زن ها وقتشان به بطالت می گذرد.
 
رئیس واحد خواهران دانشگاه امام صادق افزود: در خیلی از جاهای دنیا این ثابت شده است که آرامشی که بین جنس موافق هست هیچ وقت در محیط مختلط با جنس مخالف نیست. شاید یکی از علت های (پیشرفت علمی) همین آرامش فکری است که به جهت جداسازی جنسیتی در دختران ما به وجود آمده و اینها فقط به درس فکر می کنند و اگر ازدواج کرده اند با یک دانشجوی دکترای ما ازدواج کرده اند، مدرس است، فرزند دارند و الان مشغول کار علمی و پژوهشی و اجرایی هستند و زندگی خوبی دارند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد