تهران - پیام فضلی نژاد روزنامه نگار و عضو دفتر پژوهش های کیهان که مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفته است، بامداد امروز (دوشنبه ) به بیمارستان بقیه الله تهران منتقل شد. | |
پرستار کشیک بیمارستان فیروزگر با "رضایت بخش " خواندن حال عمومی فضلی نژاد هنگام انتقال گفت: وی که از ناحیه سر مضروب شده برای ادامه مداوا حدود ساعت 00/3 بامداد به بیمارستان مجهز تری منتقل شد.
روزنامه نگار کیهان یکشنبه شب پس از اینکه در ابتدای خیابان فلسطین تهران مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت به بیمارستان فیروزگر منتقل شده بود.
پرستار کشیک بیمارستان فیروزگر گفت : مهاجمین از سلاح سرد در حمله به پیام فضلی نژاد استفاده کرده اند.
پیام فضلینژاد روزنامهنگار و عضو دفتر پژوهشهای کیهان است کتاب «شوالیههای ناتوی فرهنگی» را به رشته تحریر درآورده است.
یکی از نیروهای پلیس کشیک مستقر در بیمارستان فیروزگر نیز گفت: مهاجم یا مهاجمین موفق به فرار شده اند.
روزنامه نگار کیهان دارای سایت شخصی با عنوان " پیام فضلی نژاد" است.
در بخش "زندگی و حرفه" وی آمده است: در آبان 1385، پیام فضلی نژاد به عنوان پژوهشگر در «مرکز پژوهشهای موسسه کیهان» رفت. وی طی سه سال گذشته نزدیک به 50 مقاله را در در روزنامه «کیهان» منتشر کرده است.
تا نیمه سال 1386 این مقالات که حاصل پژوهشهای او در زمینه «مطالعات امنیتی و ناتوی فرهنگی» بود، با نام مستعار «پدرام ملک بهار» منتشر میشد که از نمونههای آن میتوان به «علمیات سیاه در سینمای ایران»، «مکتب منتقدان سیاه»، «نیمه پنهان منتقدان سیاه در سینما»، «جنگ نرم در خانه هنرمندان ایران»، «پروژه ناتوی فرهنگی در هلند»، «جاسوس چهار جانبه»، «دار و دستههای نیویورکی دانشگاه کلمبیا»، «نیمه پنهان جاسوسان مخملی» و... اشاره کرد.
مطالعات تخصصی فضلی نژاد در این سالها معطوف به پروژه «جنگ استراتژیک نرم برای کودتای مخملی در ایران» بوده است و در این میان رسالههایی را پیرامون نقش روشنفکران و اصلاحطلبان در تحقق پروژههای سازمانهای اطلاعاتی غرب در ایران تحریر کرده است. اصلیترین خط فکری او طی دو سال گذشته معطوف به بازخوانی تاریخی پدیده «ارتجاع روشنفکری» (به عنوان پیشفرض حیاتی پروژه ناتوی فرهنگی) است. از تابستان 1386، او نگارش کتاب «شوالیههای ناتوی فرهنگی» را آغاز کرد.
این کتاب که به بازخوانی نقش روشنفکران مخملی در ماجرای مشهور انقلاب مخملی در ایران میپردازد، تصویری را از تعاملات مشترک احزاب اصلاحطلب، روشنفکران سکولار و سازمانهای امنیتی غرب، مانند سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA)، سرویس اطلاعات خارجی انگلستان (MI6)، پیمان آتلانتیک شمالی ((NATO و... برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران به دست میدهد.
در پایان بهمن 1386 کتاب «شوالیههای ناتوی فرهنگی» در 368 صفحه از سوی انتشارات کیهان روانه بازار کتاب شد. طی یک سال این کتاب به چاپ دهم رسید و بیش از 33 هزار نسخه از آن به فروش رفت. در این دوره، فضلینژاد در دانشگاههای کشور و نیز محافل حوزوی حضوری فعالتر یافت. وی از سال 1386 تا سال 1388 بیش از هفتاد سخنرانی ایراد کرده است که بخشی از آنان پیرامون «مرگ گفتمان اصلاحات در ایران» (8 جلسه)، «کودتای ایدئولوژیک اصلاحطلبان» (10 جلسه)، «ارتجاع روشنفکری در عصر پهلوی و عصر اصلاحات» (7 جلسه)، «فاشیسم سکولار، علم سکولار» (5 جلسه)، «معنا و مبنای کودتای مخملی» (10 جلسه)، «چه کسانی کثیفتر از جاسوس هستند؟» (3 جلسه) و... میباشد که در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، مدرسه علمیه معصومیه(س) قم، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه علوم پزشکی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و... ایراد شده است.
فضلینژاد اکنون عضو «مرکز پژوهشهای موسسه کیهان» است و مطالعات وی معطوف به جریانشناسی سازمانهای جاسوسی غرب و پروژه کودتای مخملی در ایران و جهان میباشد.
با سلام بنا بود نظر خود را درباره کتاب توحید و تفرقه بدهید. و همچنین درباره چشم انداز شماره 59 و احیانا اگر خاطرات را خوانده باشید. ضمنا در وبلاگ شما گفت و گویی را که خودتان انجام داده باشید ندیدم. آیا این گزارشها که در وبلاگ شما دیده میشود تهیه شده توسط خودتان است یا برگرفته از سایتهای مختلف؟
با عرض سلام
متاسفانه آنقدر گرفتاری پیش امد که فرصت نکردم ان شائ الله روز پنج شنبه نظر خود را می نویسم در مورد سوال دوم اگر منظورتان مصاحبه ها است بله توسط خودم صورت میگیرد