چند جمله سربسته خطاب به بازیگران فتنه (خبر ویژه)
عضو مستعفی سازمان مجاهدین (انقلاب) و سردبیر ویژه نامه انتخاباتی ستاد موسوی (روزنامه اندیشه نو) نسبت به خروج موسوی علیه قانون و قدر ندانستن سرمایه اجتماعی اصلاح طلبان ابراز تاسف کرد.
امیرحسین مهدوی که پاسخ پرسش های مخاطبان سایت «الف» را می داد، درباره این پرسش که «اگر از شما بخواهند به هر یک از این اشخاص جمله ای بگویید چه می گویید»، خطاب به موسوی نوشت: ای کاش از سرمایه حامیان برای فعالیت سیاسی قانونمند، مسالمت آمیز و در چهارچوب قانون استفاده می کردید.
این تعبیر مشابه همان تعبیری است که رئیس دولت اصلاحات چندی پیش در برخی جلسات گروههای اصلاح طلب عنوان کرده و تصریح نموده بود موسوی سرمایه اجتماعی اصلاح طلبان راهدر داد و آنها را به بن بست کشاند.
امیرحسین مهدوی همچنین خطاب به عطاءالله مهاجرانی نوشت: «چه می شد اگر مفسر تلویزیون دولتی انگلیس نمی شدید؟». این فعال ستاد موسوی که سابقه عضویت در شورای سردبیری روزنامه شرق و مسئولیت انتشار ضمیمه هفتگی روزنامه اعتماد را نیز دارد، همچنین خطاب به محسن سازگارا نوشت: «سعی کن واقعیات ایران را بشناسی. این ملت حکومت غیردینی نمی خواهند.»
عضو مستعفی سازمان مجاهدین همچنین خطاب به برخی افراد دیگر چنین نوشته است:
- سردبیر بی بی سی فارسی: حداقل از ادعای حرفه ای گری و بی طرفی دست بردارید.
- محسن مخملباف: نه از تندروی های دهه 60 نتیجه گرفتی و نه از این رفتارها نتیجه خواهی گرفت.
- مهدی هاشمی رفسنجانی: باستانی و نوربخش ]دو تن از گردانندگان محکوم شده سایت تخریبی- انتخاباتی «جمهوریت» وابسته به مهدی هاشمی[ را به یاد می آوری؟
- فائزه هاشمی: خیابان محل منازعات سیاسی نیست.
گفتنی است مهدوی عضو مرکزیت سازمان مجاهدین (انقلاب) بود که پس از حوادث خیابانی بازداشت و سپس آزاد شد. وی 6 تیر 88 با حضور در خبرگزاری ایسنا و در جمع خبرنگاران گفت: روندی که فردای انتخابات آغاز شد یک انحراف بود. شعار موسوی بازگشت قطار اجرایی کشور به ریل قانون بود اما ستاد او این انحراف را به وجود آورد... از قبل فرایندی برای انتشار نظرسنجی ها و نتیجه از پیش اعلام شده انتخابات طراحی شده بود و براساس این برنامه بود که موسوی ساعت 21روز 22خرداد و پیش از اتمام رای گیری در یک مصاحبه مطبوعاتی اعلام کرد در مرحله اول پیروز می شود و هر نتیجه ای غیر از این نادرست است و نشان می دهد تقلب شده است... مواضع تبلیغاتی آقای موسوی، نخست وزیر زمان جنگ را تداعی می کرد اما گروههای فشار دور او را گرفته و برایش شرط گذاشتند و فضای دور او را طوری ساختند و قرائنی را برایش شکل دادند که با مواضع گذشته اش فرق داشت... آقای موسوی در دایره گروه های فشاری محصور شد که باعث عدم پذیرش نتیجه انتخابات از سوی او شدند و کار به جایی رسید که گروه هایی که پیش از این از نظام و قانون دم می زدند با تروریست ها، معاندین، خاندان پهلوی و گروه های خارجی همصدا شدند... وضعیت به وجود آمده پس از انتخابات یک تغییر جهت تاریخی در جریان اصلاح طلب بود چرا که ذات اصلاح طلبی به معنای پذیرش چارچوب ها برای کارآمدتر کردن سیستم است اما گروه هایی که با داعیه قانون و اصلاح طلبی شکل گرفته بودند به رفتارهای فراقانونی و تعیین تکلیف در خیابان و اردوکشی خیابانی روی آوردند. اینها با ذات اصلاح طلبی در تناقض است و در بیانیه های آنها نیز مشخص بود که اعتقادی به سازوکارهای قانونی ندارند.
http://kayhannews.ir/881202/2.htm#other205