قلم

سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

قلم

سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

ناگفته های کردان در بستر بیماری

ناگفته های کردان در بستر بیماری 
حمله کردان به بهزاد نبوی / موافقت با قتل داماد علامه جعفری در محفل اصفهان / عبدالله نوری با بولدوزر خانه منتظری را خراب کرد / موسوی به جای اینکه دولت را جنگی کند، جنگ را دولتی کرد/ نگرانی عجیب هاشمی / توطئه یی برای به زیر کشیدن جمهوری اسلامی / رای به احمدی نژاد «نه» به جریان حاکم بود
کردان که این روزها به دلیل مشکلات تنفسی در بیمارستان به سر می برد در مصاحبه یی با خبرگزاری رسمی دولت (ایرنا) به بهانه جریان شناسی نیروهای انقلاب، طیفی از چهره های شاخص نظام را مورد هجمه قرار داده و به عملکرد گذشته و حال آنها تاخته است.
 هر چند که بنا به گزارش ایرنا این مصاحبه تفصیلی پیش از بستری شدن وی انجام شده است اما آنچه در این میان حائز اهمیت است اینکه کردان، وزیر استیضاح شده کشور در دولت نهم بدون توجه به تعلقات سیاسی، جنس و جایگاه برخی از چهره های نظام با پایبندی ارادت ویژه اش به محمود احمدی نژاد و طیف متبوعش به جریان شناسی انقلاب و انتخابات نهم و دهم و حوادث پس از آن پرداخته است.مرحوم آیت الله طالقانی و مهندس بازرگان، محمد عطریانفر، سرگرد نیلی، مهدی هاشمی، بهزاد نبوی، عبدالله نوری، نخست وزیر دوران جنگ، هاشمی رفسنجانی و دایره مدیریتی اش در دولت سازندگی، علی اکبر ناطق نوری و محمد خاتمی از جمله شخصیت های شاخص نظام هستند که کردان اقدامات و عملکرد آنها را مورد انتقاد قرار داده است.

بخشی از مصاحبه کردان که دی ماه سال گذشته با رای مجلس از وزارت کشور برکنار شد به شرح زیر است.به گزارش ایرنا، کردان در این مصاحبه پس از زیر سوال بردن نقش آیت الله طالقانی در پیروزی انقلاب و متهم کردن بازرگان برای استفاده حداکثری از نهضت آزادی به بررسی شهادت رجایی و باهنر پرداخته است.کردان در همین راستا با تاکید بر نقش یک جریان منحرف در انفجار دفتر نخست وزیری اظهار داشت؛ جریان انحراف تلاش می کرد ریاست جمهوری شهید رجایی محقق نشود.

در نهایت هم با عدم موفقیت در اجرای این فاز از پروژه، شهید رجایی و باهنر را در هشت شهریور در فاصله کوتاهی از انتخاب به عنوان رئیس جمهور و نخست وزیر به شهادت رساندند. سوال اول اینکه آقای عطریانفر آیا نمی داند که قدیری یکی از اقوام نزدیکش در این پروژه نقش داشته؟ آیا نمی داند سرگرد نیلی که بسیار مشهور بود، در این پروژه نقش داشته؟ آیا نمی داند که باند مهدی هاشمی در این ماجرا نقش داشت؟ آیا نمی داند یکی از کسانی که برای همیشه مبهم مانده و الان در سمت بزرگی است در این پروژه نقش داشته است، اینها را توضیح بدهد. آیا نمی داند کشمیری و تهرانی در این پرونده چه نقشی داشتند؟

حمله کردان به بهزاد نبوی کردان با تاکید بر اهمیت تسخیر لانه جاسوسی خاطرنشان کرد؛ وقتی حضرت امام(ره) فرمودند تسخیر لانه جاسوسی از انقلاب اول بزرگ تر است، بهزاد نبوی باید توضیح بدهد چرا برای اینکه رابطه ما با امریکا برقرار شود، رفتارهای غیرمنطقی از خود نشان می داد و هر روز در این راستا در دولت طرحی تهیه می کرد و به مجلس ارائه می داد. وی در ادامه با اشاره به بیانیه الجزایر که بهزاد نبوی آن را امضا کرد، گفت؛ سرانجام بیانیه الجزایر سبب شد ما امروز نه تنها یک ریال از ثروت خودمان را نداریم و نه تنها سلاح ها و تجهیزاتی که خریداری کردیم، در انبار ویکتوریا ماند، بلکه مفاد بیانیه الجزایر به گونه یی بود که امریکایی ها می توانند الان بگویند، آنفلوآنزای خوکی را هم ایرانی ها طراحی کردند و باید خسارت بدهیم.

موافقت با قتل داماد علامه جعفری در محفل اصفهان
وزیر اسبق کشور با اشاره به مسائل پیش آمده در سازمان مجاهدین انقلاب در اوایل شکل گیری انقلاب شکوهمند اسلامی گفت؛ در آن روزها این گونه مطرح بود که حزب جمهوری اسلامی بازوی سیاسی و سازمان مجاهدین انقلاب بازوی نظامی کشور است. از حضرت امام درخواست کرده بودند شما یک نماینده یی در سازمان معین کنید، امام هم آیت الله راستی را تعیین کردند. برخی آقایان به دلیل اینکه ولایت فقیه را قبول نداشتند، بعد از مدتی انشعاب کردند و از مجاهدین انقلاب خارج شدند.

وی در ادامه اظهارداشت؛ باند مهدی هاشمی و آقای طاهری در اصفهان و شیخ عباسعلی روحانی هم وارد عرصه شدند تا نقاط حساس انقلاب را بزنند و انقلاب را از مسیر خود منحرف کنند.برادری برایم نقل کرد در زمان مجلس اول، در اصفهان جلسه یی تشکیل شده بود که می خواستند در حضور آقای طاهری و همین تیم، نمایندگان را تعیین کنند. مرحوم آقای مهندس مصحف داماد آیت الله علامه جعفری جزء کسانی بود که گفته بود می خواهم کاندیدا شوم، وقتی همه راه ها را رفتند و دیدند اثری برای منصرف کردن او نداشت، گفتند این زمینه رای دارد، باید او را بکشیم، هیچ کس هم در آن جلسه مخالفت نکرد.

عبدالله نوری با بولدوزر خانه منتظری را خراب کرد کردان در ادامه خاطرنشان کرد؛ مهدی هاشمی توطئه را به حد اعلا رساند و از دل این توطئه، آدم ساده لوحی مانند آقای منتظری خلق می شود که منتظری را یک جمعی تحریک می کنند و او تبدیل به قائم مقام رهبری می شود. چه کسی این کار را کرد؟ همین قائم مقام رهبری وقتی که بی کفایتی او برای حضرت امام محرز می شود و امام تصمیم به عزل وی می گیرند، برخی بزرگان کشور برای وساطت می روند، امام نمی پذیرند، عبدالله نوری که امروز در لیست براندازان است، بولدوزر می گیرد و می رود خانه منتظری را تخریب می کند. اما امروز آقای منتظری آیت الله العظمای اینها شده است.

موسوی به جای اینکه دولت را جنگی کند، جنگ را دولتی کرد

 همچنین کردان با اشاره به ماجرای عزل منتظری توسط حضرت امام(ره) اظهار داشت؛ بعد از این ماجرا، آقای الویری و دوستان شان رفتار نادرستی را با منتظری داشتند. در این مساله، باند اصفهان میاندار مخالفت با انقلاب شد. وی افزود؛ حضرت آیت الله خامنه یی در آن مقطع رئیس جمهوری بودند. طبق قانون اساسی، رئیس جمهور اختیاراتی داشت. موسوی در آن مقطع به گونه یی رفتار می کرد که رئیس جمهور وقت کاملاً بی اختیار تلقی شود، در حالی که کل سیاست های خارجی از سوی امام(ره) به ایشان داده شده بود تا آلودگی های دولت وارد سیاست خارجی نشود. فرماندهی جنگ هم به فرد دیگری داده شده بود. در واقع موسوی مسوولیت اداره تعدادی از وزارتخانه ها را داشت. در تمام دنیا وقتی جنگ می شود، دولت را جنگی می کنند اما موسوی جنگ را دولتی کرد، به طوری که آقای فیروزآبادی را معاون کرد.

نگرانی عجیب هاشمی
کردان در ادامه با اشاره به روی کار آمدن دولت سازندگی در این مقطع گفت؛ این دولت برای ترمیم جنگ تصمیم گرفت از منابع خارجی استفاده کند و بخشی از فرهنگ ناشی از ورود منابع خارجی را بپذیرد بنابراین شروع به کار و سازندگی کرد. وی در ادامه افزود؛ در این زمان، حزبی به نام کارگزاران شکل گرفت. اولین کاری که این حزب کرد، مدعی اصلاح قانون اساسی برای ادامه ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی شد. تقریباً هم مسیر لیبرال دموکرات و نه مسیر اسلامی را انتخاب کرد. البته معلوم بود این تئوری جواب نمی دهد. انتخابات در دولت آقای هاشمی که رئیس جمهوری بود، برگزار شد اما وی در نماز جمعه اظهارکرد از تقلب نگرانم، حال این سوال مطرح است که چه کسی می خواست تقلب کند، دولت که در اختیار شماست، وزیر کشور هم بشارتی بود که هنوز هم از دوستان نزدیک شماست.

توطئه یی برای به زیر کشیدن جمهوری اسلامی
در ادامه این مصاحبه وی با بیان اینکه در انتخابات هفتم با یک عملیات روانی بسیار وسیع و تخریب مبانی جمهوری اسلامی مواجه شدیم، خاطرنشان کرد؛ عملیات این بود که می گفتند بنویسیم ناطق، بخوانیم خاتمی و به این شکل ناطق را از صحنه انتخابات حذف کردند. مردم در این انتخابات مشارکت بسیار بالایی داشتند که برای جمهوری اسلامی بسیار حائز اهمیت بود. خاتمی هم رای فوق العاده خوبی آورد اما به لحاظ تبلیغاتی که به راه انداختند، دوم خرداد مقدس تر از ائمه طاهرین(ع) و رسول الله(ص) شد. وی به راه انداختن تبلیغات منفی گسترده در دولت هفتم اشاره کرد و گفت؛ به لحاظ تبلیغاتی که به راه انداختند، در کشور هر کسی را که احساس می کردند با آنها مخالف است، با توهین و تهمت از صحنه خارج می کردند حتی اگر سرایدار مدرسه یی در علی آباد کتول بود. وی با بیان اینکه در دولت هفتم حزب مشارکت و سازمان مجاهدین با ضدانقلاب داخل و خارج ارتباط برقرار کردند، تصریح کرد؛ تئوری این گروه ها براندازی نرم بود، اوج آن در 18 تیر بود که با امت خروشان ایران مواجه شدند که این توطئه در مقابل نظامی که امام ساخته بود و با مدیریت عالی رهبری به بار ننشست. کردان با بیان اینکه در حال حاضر، خاتمی براندازی دور دوم را تمرین می کند، گفت؛ خاتمی در براندازی دور اول باخت.

رای به احمدی نژاد «نه» به جریان حاکم بود
وزیر اسبق کشور با اشاره به برگزاری انتخابات نهم ریاست جمهوری ادامه داد؛ در انتخابات نهمین دوره، جریانات مختلف وارد عرصه شدند. در این عرصه، آقای هاشمی و احمدی نژاد حائز بیشترین آرا شدند، با توجه به شعارهای دینی و انقلابی و اسلامی که احمدی نژاد داد، رایی که مردم به او دادند، در واقع «نه » یی بود که به جریان حاکم گفتند. وی با اشاره به شبهاتی که پیرامون انتخابات نهم مطرح شد، گفت؛ خیلی از نهادها متهم شدند، کروبی اعلام کرد یک ساعت خواب به من آسیب رساند، از سوی دیگر شورای نگهبان تحت فشار قرار گرفت، ولی فاصله آرا به حدی بود که هرچه تلاش کردند، امکان جلوگیری نبود. وقتی احمدی نژاد آمد و تلاش کرد با جریان زر و زور و تزویر مقابله کند، توفیقاتی هم به دست آورد ولی برای دولت او آنقدر مساله ساختند که متوقفش کنند.

کردان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به چه دلیل فردی مانند ناطق نوری که خود از بانیان جریان اصولگرایی بودند، در این انتخابات نه تنها از گزینه اصولگرایان حمایت نکرد بلکه از رقیب هم حمایت کرد، گفت؛ آقای ناطق جزء کسانی بود که پس از انحلال حزب جمهوری نقش بالایی در دفاع از تشکیلات انقلاب ایفا کرد ولی در دوره نهم که وی به عنوان لیدر به دنبال این بود که کاندیداها را به وحدت برساند، اتفاقاتی روی داد. وی افزود؛ در عین حال که احمدی نژاد در جلسات مکرر آنها در دفتر ناطق و جاهای دیگر شرکت می کرد، متوجه شد هدف ناطق این است که از این مجموعه فرد خاصی را دربیاورد، بنابراین احمدی نژاد از این مجموعه بیرون آمد.  
منبع:http://www.alborznews.net/fa/pages/?cid=12198
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد