قلم

سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

قلم

سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

آقای رئیس جمهور قرار این نبود!

سرمقاله نویس روزنامه جمهوری اسلامی 22 خرداد ماه سال 84 و درست 5 روز مانده به انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری نوشت : از کجا آورده اید؟

آگاهان سیاسی و فعالان عرصه مطبوعات می گویند اکثر سرمقاله های روزنامه جمهوری اسلامی را آقای مسیح مهاجری مدیرمسئول این روزنامه می نویسد .

وفاداری مسئولان این روزنامه به آقای هاشمی رفسنجانی به حدی است که نظام را با وی می سنجند و نه مواضع و عملکردهای هاشمی را با حق و ولایت فقیه که رکن رکین نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

نویسنده سرمقاله جمهوری اسلامی جدای از این که چه کسی باشد به حق بر این نکته صحه می گذارد که قرار نبود در نظام جمهوری اسلامی پول حرف اول را بزند.

قالیباف یکی از کاندیداهای انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری بود و طبیعتا یکی از رقیبان آقای هاشمی و عجیب این که هزینه های انتخاباتی این دو به پای هم می رسید و حال چرا مسیح مهاجری تبلیغات یکی را دید و آن دیگری را با غمض عین ندید سوالی است که هنوز جوابی بر آن نیافته ام .

قرار نبود در نظام جمهوری اسلامی برای نشستن بر سریر قدرت میلیاردها تومان پول بی زبان خرج شود .

نوشتار زیر به قلم من نیست و بی هیچ دخل و تصرفی در وبلاگ قرار می دهم تا دوستان نظر را با عمل بسنجند !

از کجا آورده اید؟

قرار نبود در نظام جمهوری اسلامی , پول حرف اول را بزند. بنیانگذار این نظام مقدس بارها فرمودند یک تار موی کوخ نشینان را بر همه کاخ نشین ها ترجیح میدهم و بارها تاکید کردند که پست های کلیدی کشور نباید در اختیار سرمایه داران زالوصفت باشد و پولدارها نباید در مراکز تصمیم گیری و تصمیم سازی این نظام برآمده از انقلاب اسلامی حضور داشته باشند و دست مرفهان بی درد باید از مراکز قدرت قطع شود.
صحنه انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری , نشان دهنده حضور جریان های بشدت پولدار و مرفه در پشت این صحنه است . اینکه یک کاندیدا بتواند تمام خیابانها , میدان ها و گذرگاه های شهرهای بزرگی همچون تهران , کرج , مشهد , اصفهان , شیراز , تبریز و ... و حتی جاده های سراسر کشور و روستاها و قصبه ها را پر از پوسترها و عکسهای قدی خود کند , با کمتر از ده ها میلیارد تومان میسر نیست . کسانی که این روزها از جاده های شمال و جنوب و غرب و شرق و مرکز کشور عبور کرده اند میدانند که در تمام این مسیرها هر جا چند خانه یا حتی یک قهوه خانه وجود دارد , یک یا چند عکس و پوستر قدی گران قیمت از بعضی از کاندیداها نیز به تیر برق , یا درخت و یا وسیله ای دیگر آویخته شده است . اهل فن با اطلاعی که از قیمت اقلام چاپ دارند میدانند که این تبلیغات سنگین به هزینه های نجومی نیاز دارد. افراد مطلع سخن از هزینه پنجاه میلیارد تومانی کاندیدائی که این تبلیغات متعلق به اوست به میان میآورند اما به نظر می رسد آنها حداقل هزینه ها را در نظر گرفته اند و اگر قیمت های واقعی عکس ها , پوسترها , سی دی ها , فیلم های تبلیغاتی , جزوه ها , رفت و آمدها , پایگاه های اینترنتی , مزد و مواجب دست اندرکاران , آگهی ها , اوراق تبلیغاتی و سایر بریز بپاش ها نیز در نظر گرفته شود , بسیار بیشتر از این خواهد شد.

دانشجویانی که در تبلیغات انتخاباتی هاشمی شرکت کرده اند لازم نیست سرموقع امتحان دهند!

این پولها چگونه تامین می شود آیا کسی از این حضرات پرسیده است از کجا آورده اید این پولها اگر متعلق به خود کاندیداست , قطعا چنین شخصی شایستگی دردست گرفتن ریاست اجرائی نظام جمهوری اسلامی را ندارد , اگر از بیت المال است باید بجای رفتن به ساختمان ریاست جمهوری به دادگاه کشانده شود و اگر از سرمایه داران است , فردی که با حمایت سرمایه دارها میخواهد رئیس جمهور شود , بعد از رسیدن به کرسی ریاست جمهوری وامدار سرمایه داران خواهد بود و بسیار بیشتر از چهار سال و هشت سال وقت لازم دارد تا از شرمندگی کسانی که با پول خود او را به این مسند رسانده اند درآید.
راه دیگری نیز وجود ندارد که بتوان اینهمه مخارج سنگین تبلیغاتی را با استناد به آن توجیه کرد. آیا چنین وضعیتی شایسته نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران است ! آیا کسانی که با چنین هزینه های سرسام آوری به صحنه تبلیغات ریاست جمهوری میآیند درد محرومان را درک خواهند کرد ! آیا اصولا چنین افرادی صلاحیت احراز مسئولیت ریاست جمهوری را در کشوری که به برکت فداکاری های محرومان و مستضعفان از زیر یوغ استعمار خارج شده و به استقلال و آزادی رسیده و نهال نوپای نظام دینی و مردمی برآمده از آن با خون صدها هزار شهید دفاع مقدس آبیاری شده , دارند !

آقای مهاجری! هزینه های میلیاردی اینگونه تامین می شود

نظارت شورای نگهبان آیا نباید شامل هزینه های نجومی تبلیغات کاندیداها شود اگر مردم امکاناتی در اختیار داشتند که بتوانند با بکارگیری آنها تشخیص دهند این کاندیداها چنین بودجه های گزافی را از کجا تامین می کنند , حتما این کار را می کردند و به راحتی نیز درباره کاندیداها تصمیم میگرفتند. حال که مردم از چنین امکاناتی برخوردار نیستند , آیا مسئولان نظام و ارگانها و نهادهای مسئول در این زمینه وظیفه ای برعهده ندارند !
متاسفانه هر وقت سخن از چنین موضوعاتی به میان میآید , مسئولین فقط وعده رسیدگی به آن را میدهند و آنرا به بعد از انتخابات موکول می کنند. بعد از انتخابات نیز معمولا این مسائل به دست فراموشی سپرده میشود! تا چه وقت باید این بیماری خطرناک در جان و پیکر انتخابات باقی بماند
کسانی که فکر می کنند تبلیغات سنگین موجب شرکت گسترده تر مردم در انتخابات میشود قطعا اشتباه می کنند. تبلیغات کم خرج و ساده قطعا این دستاورد را خواهد داشت , ولی تبلیغات پرهزینه , مردم را بدبین می کند و برای انتخابات خطرناک است . آیا کسی هست که در این زمینه احساس مسئولیت کند.

بعدا نوشت :

۱-  دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز شاهد هزینه های میلیاردی تعدادی از کاندیداها بود به صورتی  که آقای احمدی نژاد در مناظره با میرحسین موسوی گفت :

"این هزینه سنگین تبلیغاتی شما از کجا تأمین می شود این چه نحوه هزینه کردن است و این پولها از کجا می آید که یک مورد آن شرکت «رشت الکتریک» است که بدون هیچ مزایده ای به دوستان آقای کرباسچی و همسر آقای کرباسچی دادند و کارخانه را از بیخ تراشیدند و خواستند که زمین آن را بفروشند و ده ها مورد وجود دارد که 400هکتار زمین در هرمزگان گرفتند در حالیکه مردم برای 2هکتار لنگ هستند و آقای موسوی بی قانونی این موارد است."

با وجود این که در این نکته میان احمدی نژاد و گردانندگان روزنامه جمهوری اسلامی اشتراک نظر وجود دارد جناب مسیح مهاجری حاضر نشد 4 سال بعد از نگارش مقاله "از کجا آورده اید؟" از مواضع شفاف و قاطع رئیس جمهور در این مساله حمایت کند.

چرا؟

زیرا در این انتخابات دیگر قالیباف در مقابل هاشمی قرار نگرفته است تا با کوبیدن وی – با استدلالی کاملا درست- برای کاندیدای مورد علاقه رای کسب کرد بلکه این بار شخصی مورد اتهام قرار گرفته است که روزنامه جمهوری اسلامی با تمام وجود از وی برای پیروزی در انتخابات حمایت می کند!

آقای مهاجری!

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من

وین حل معما نه تو خوانی ونه من

هست در پس پرده گفت و گوی من و تو

گر پرده بیفتد نه تو مانی ونه من

۲- گفتنی است پس از انتشار سند کمک مالی جاسبی به ستاد انتخاباتی کروبی و نیز مدارک مربوط به حمایت تمام قامت این دانشگاه از میرحسین موسوی، هم زمان با انکار مقامات دانشگاه آزاد در زمینه ورود این موسسه بزرگ آموزشی به رقابت های انتخاباتی، اسنادی به دست آمد که نشان می دهد در انتخابات سال 84 نیز این دانشگاه پشتیبانی رسمی از ستاد انتخاباتی آیت الله هاشمی رفسنجانی را بر عهده داشته است.

۳-     وبلاگ بسیج جهانی از این به بعد سلسله مقالاتی از سران فتنه و نیز حامیان آن ها منتشر خواهد کرد که در گذشته های نه چندان دور نوشته شده اند تا مردم فاصله نظر تا عمل این اشخاص را بهتر درک کنند.

این مطلب در خبرگزاری برنا ، الف  

منبع:http://basijjahani.blogfa.com/post-219.aspx

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد